Huawei: Σύλληψη στελεγχών της για παράνομη διαρροή πληροφοριών


​Σε αυτό το σημείο είναι άγνωστο ποιες πληροφορίες διέρρευσαν στην Leeco, ενώ η έκθεση αναφέρει ότι τα έξι στελέχη δεν ήταν πλέον εργαζόμενοι της Huawei όταν οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στην ανταγωνίστρια εταιρεία. Παρ ‘όλα αυτά, πρέπει να έχουν υπογράψει συμφωνίες μη-αποκάλυψης με την Huawei, ειδικά αν είχαν την επίβλεψη της ανάπτυξης των νέων σχεδίων για διάφορες

συσκευές.

Η κινέζικη εταιρεία τεχνολογίας, Leeco εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με το θέμα, αναφέροντας ότι δεν έλαβε καμία πληροφορία από τους συλληφθέντες, αλλά αναγνώρισε ότι υπάρχουν ορισμένες διαφορές πατέντας μεταξύ των δύο κατασκευαστών smartphone. Η Leeco έχει ήδη δηλώσει την πρόθεση της να λάβει νομικά μέτρα.

Προφανώς, η Huawei πιστεύει ότι η πρόσφατη πατέντα της Leeco για τα παιδικά SmartWatch και την σχεδίαση κεραιών, παραβιάζει της πατέντες της. Η Leeco ισχυρίζεται ότι τα έξι άτομα που συνελήφθησαν δεν έλαβαν ποτέ έγγραφα ή σχέδια κατά την έξοδο τους από την Huawei. Δεν είναι σίγουρο σε αυτό το σημείο, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν στο φως σίγουρα όπως εξελίσσεται η υπόθεση.

Στην αγορά των smartphone πολλές εταιρείες αναζητούν έμπνευση από τα κινητά που διατίθενται ήδη στην αγορά και οι κατηγορίες για παραβάσεις πατεντών γίνονται ακόμη και μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα