H Nissan στο πλευρό των νέων με καινοτόμες ιδέες

13:31 9/2/2017 - Πηγή: Pagenews

​Ο Βασίλης Τζιγκούρας έδωσε ξανά τη χαρά της κίνησης σε ζωάκια με κινητικά προβλήματα ενώ ο Αλέξανδρος Καραδήμος σχεδίασε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για το νοσοκομείο του μέλλοντος. Δύο αδελφές προάγουν την υγιεινή διατροφή παρασκευάζοντας χυμούς που δεν χάνουν τις βιταμίνες τους ενώ ο Σταύρος Τσομπανίδης επεξεργάζεται τα νεκρά φύκια των ελληνικών θαλασσών.

Πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι από το πάζλ μιας «παρέας» διαφορετικών, αλλά πάντα νέων ανθρώπων με όραμα και μεράκι, που δημιουργούν σε όλη την Ελλάδα πρωτοποριακές

και καινοτόμες ιδέες, με ένα κοινό χαρακτηριστικό και ένα μοναδικό εφόδιο: Τη δύναμη τους, που σε κάθε περίπτωση καταφέρνει να προσπερνάει οποιαδήποτε εμπόδιο με απώτερο στόχο να αλλάξουν, με τις πρωτοποριακές ιδέες τους, τον κόσμο προς τον καλύτερο.

Αυτόν τον κόσμο, των ιδεών στηρίζει η Nissan Nικ. Ι. Θεοχαράκης και την ονομάζει Generation N της Nissan! Οι καινοτόμες ιδέες και οι πράξεις αυτών των νέων ανθρώπων παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα στην πρώτη συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία , με τους πρωταγωνιστές (είκοσι συνολικά) των πρωτοπόρων καινοτομιών να δίνουν το παρόν τους. Πρόκειται για νέους ανθρώπους που διακρίθηκαν σε τομείς της επιχειρηματικότητας, της ιατρικής, του αθλητισμού και άλλων κλάδων.

Οι καινοτομίες είναι μοναδικές. Για παράδειγμα, δύο νέοι από τη Θεσσαλονίκη, που δημιούργησαν την start -up εταιρεία ποδηλάτων Elektronio, κατασκεύασαν ένα διαφορετικό τρίτροχο, ηλεκτρικά υποβοηθούμενο, χειροποίητο και με ιδιαίτερο ντιζάιν ποδήλατο. Στο διαγωνισμό συμμετέχει η ομάδα τους, Prom Racing Team που δημιούργησε ένα αγωνιστικό μονοθέσιο στα πρότυπα της Formula 1 αλλά και διακεκριμένοι αθλητές, όπως ο Χρήστος Κουτούλιας, o νεαρός Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος, που γεννήθηκε με αναπηρία στο δεξί του χέρι, και τον Ιούνιο του 2016 έφτασε μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ.




​Παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Έλληνας ασημένιος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας με αμαξίδιο, που αγωνίζεται στη σπάθη και συμμετέχει στον διαγωνισμό της Nissan.




Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσκαλεί το κοινό της να επιβραβεύσει τους 10 καλύτερους, στην πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να δουν τον καθένα από τους 20 εκπροσώπους των καινοτόμων ιδεών σε 20 σύντομα βίντεο. Οι δέκα πρώτοι θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν για ένα ολόκληρο χρόνο ένα αυτοκίνητο Nissan ενώ την ίδια στιγμή το κοινό που ψηφίζει, θα μπαίνει στην κλήρωση για τρία μεγάλα ταξίδια στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Φρανκφούρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα