Blue Flags: Όλες οι παραλίες με γαλάζια σημαία με ένα κλικ στην οθόνη του κινητού σου!

09:47 9/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Έναν πολύτιμο οδηγό για όλους τους λουόμενους δημιούργησε ο προγραμματιστής Ευστάθιος Ντονάς. Πρόκειται για την δωρεάν εφαρμογή για τα κινητά/tablets Android & iPhone "Blue Flags", η οποία απαριθμεί τις πιο όμορφες παραλίες και τις μαρίνες σε όλο τον κόσμο με Γαλάζια Σημαία.

Η Γαλάζια Σημαία είναι μια πιστοποίηση από το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (FEE) ότι μια παραλία, η μαρίνα ή ένας βιώσιμος οργανισμός τουριστικού σκάφους ανταποκρίνεται σε αυστηρά πρότυπα.

Προδιαγραφές:

-11 γλώσσες, Αγγλικά, Ελληνικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Κινέζικα, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Ρωσικά κα Τούρκικα.

-Κάθε περιοχή έχει πληροφορίες σχετικά με τις καιρικές συνθήκες σε πραγματικό χρόνο καθώς και πρόβλεψη τριών ημερών.

-Οι γαλάζιες σημαίες ταξινομούνται ανά δήμο, κατόπιν όλες οι τοποθεσίες ταξινομούνται ανάλογα με την απόσταση από την τοποθεσία σας.

-Προβολή χάρτη που εμφανίζει όλα τα μέρη ανά χώρα (μπορείτε να επιλέξετε χώρα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής).

-Πληροφορίες σχετικά με: τύπος παραλίας (βραχώδης, αμμώδης), τις εγκαταστάσεις της περιοχής, ύπαρξη ναυαγοσώστη καθώς και άν παρέχεται πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην παραλία.

-46 χώρες, 4.413 παραλίες, μαρίνες και σκάφη οικολογικού τουρισμού.

Αυτή η εφαρμογή δεν συνδέεται με το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, παρά μόνο οι πληροφορίες για τις τοποθεσίες στο χάρτη.

Ακολουθούν τα λινκ από τα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή:

Apple Store ΕΔΩ

Play store ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα