53χρονη νοσοκόμα η μεγάλη νικήτρια του Powerball


Μια 53χρονη νοσοκόμα από το Τσίκοπι είναι η μεγάλη νικήτρια του τζακ-ποτ του αμερικανικού λότο, καθώς με έναν απλό λαχνό κέρδισε περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε η εταιρεία Powerball.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ποσό όλων των εποχών που έχει μοιράσει το παιχνίδι σε έναν τυχερό.

Η νικήτρια, η Μέιβις Γουάντσικ, εμφανίστηκε το απόγευμα σε συνέντευξη Τύπου για να διεκδικήσει το βραβείο της.

"Ήθελα να τελειώνω μ' αυτό και μετά όλοι να με αφήσουν ήσυχη",

είπε η γυναίκα που έχει δύο μεγάλα παιδιά, μια κόρη ηλικίας 31 ετών και έναν 26χρονο γιο. Τα τελευταία 32 χρόνια η Γουάντσικ εργαζόταν σε ένα νοσοκομείο στο Σπρίνγκφιλντ. "Τους τηλεφώνησα και τους είπα ότι δεν θα ξαναπάω", είπε χαρακτηριστικά.

Η Γουάντσικ έμαθε ότι κέρδισε όταν μια συνάδελφός της τής είπε να κοιτάξει τον λαχνό της την ώρα που σχολούσε από τη δουλειά της. "Της είπα: ξέρω ότι δεν θα είμαι εγώ, είναι όνειρο θερινής νυκτός", είπε, προσθέτοντας ότι "έπαθε σοκ" όταν κατάλαβε ότι κρατούσε στα χέρια της το... μαγικό χαρτάκι.

Ο τυχερός λαχνός πουλήθηκε σε ένα παντοπωλείο στο Τσίκοπι, που απέχει περίπου 145 χιλιόμετρα από τη Βοστόνη. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σκοπεύει να δωρίσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα το βραβείο των 50.000 δολαρίων που θα λάβει επειδή πούλησε το νικηφόρο δελτίο. Η Γουάντσικ αποφάσισε να σταματήσει να δουλεύει αλλά δεν διευκρίνισε πώς θα ξοδέψει τα πολλά εκατομμύρια που έχει πλέον στη διάθεσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα