Υπουργείο Υγείας: Πρόσκληση στελέχωσης Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να στελεχωθεί, προτίθεται να προβεί στην απόσπαση ή μετακίνηση υπαλλήλων από το Δημόσιο Τομέα ή από Φορείς του Ευρύτερου Δημοσίου τομέα σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1α του άρθρου 18 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/τ.Α’/3-12-2007) και του Ν. 4314/23-12-2014 (ΦΕΚ Α/265/23-12/14) ως ισχύει.

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υγείας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους υπαλλήλους του Δημοσίου τομέα και των φορέων του ευρύτερου Δημοσίου τομέα, συμπεριλαμβανομένης της ΜΟΔ

Α.Ε. για την πλήρωση στελεχών στις Μονάδες της. Η μετακίνηση ή απόσπαση του προσωπικού θα έχει διάρκεια (5) έτη με δυνατότητα παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα.

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται, ανά κατηγορία εκπαίδευσης, ως ακολούθως:

Τέσσερεις (4) θέσεις της κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ

Οι υποψήφιοι, πρέπει να διαθέτουν τα κατά περίπτωση προσόντα που προβλέπονται στην ως άνω 5 σχετική ΚΥΑ. Είναι επιθυμητό να διαθέτουν σχετική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις Ειδικής Υπηρεσίας του Υπουργείου, σε αντίστοιχες θέσεις Ειδικών Υπηρεσιών του ΕΣΠΑ ή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης ή του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Αλιείας ή σε Ε.Υ. του Γ΄ ΚΠΣ, ή να έχουν εμπειρία σε δράσεις δικαιούχων ή φορέων διαχείρισης ενωσιακών πόρων.

Για τη στελέχωση της Επιτελικής Δομής θα εφαρμοσθεί η διαδικασία που προσδιορίζεται στην παρ. 1α του άρθρου 18 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/τ.Α’/3-12-2007), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας συνοδευόμενη από το τυποποιημένο βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το υπόδειγμα και να τα υποβάλουν στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να τα αποστείλουν μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση:
Υπουργείο Υγείας – Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ – Γλάδστωνος 1α & Πατησίων, 10677, Αθήνα, 4ος όροφος (με την ένδειξη «Για την στελέχωση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΤΟΥ Υπουργείου Υγείας).

Προθεσμία λήξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 21 Φεβρουαρίου 2017.

Πληροφορίες για την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Υγείας, το θεσμικό πλαίσιο αναφοράς, υποδείγματα αίτησης για αξιολόγηση – Βιογραφικό Σημείωμα καθώς και η παρούσα πρόσκληση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα (http://www.edespa-ygeia.gr), την ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας (www.moh.gov.gr) και την ιστοσελίδα για το ΕΣΠΑ (www.espa.gr).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργείο Υγείας, Πρόσκληση, Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ,ypourgeio ygeias, prosklisi, epitelikis domis espa