Υποψήφια για τον Δήμο Αθηναίων η Βάνα Μπάρμπα

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της μαζί με τον Θόδωρο Πάγκαλο, η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso», πως ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων. Η ηθοποιός μετά την ενασχόλησή της με τα κοινά της Γλυφάδας, θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης.

Η Βάνα Μπάρμπα θα έχει τη βοήθεια του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος στάθηκε στο ξεκίνημα της πολιτικής της καριέρας ως μέντορας και πολύτιμος

συμβουλάτορας. «Είμαστε 20 χρόνια φίλοι. Είναι μια σημαντική προσωπικότητα, εξαιρετικός πολιτικός και έμπειρος μέντορας! Με στήριξε έμπρακτα στα πρώτα πολιτικά μου βήματα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και στη μετέπειτα ενασχόλησή μου με τα κοινά», είπε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός υποστήριξε μάλιστα ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε», που ακόμα και σήμερα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων, ήταν σωστή. «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι και τον πιο μικρό, ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται» υποστηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα