O Ρέτσος δεν είπε… «αντίο» στον Ολυμπιακό (εικόνα)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο πιο ακριβοπληρωμένος έλληνας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο η Λεβερκούζεν έδωσε 22.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό, αναχώρησε χθες για Γερμανία με δάκρυα στα μάτια.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε την ομάδα του, χωρίς όμως να πει οριστικά «αντίο» αφού ολοκλήρωσε τη συγκινητική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram με τη φράση «εις το επανιδείν».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μετά

από 10 χρόνια παρουσίας σε όλα τα κλιμάκια του Ολυμπιακού θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές τους συμπαίχτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα γιατί μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογένεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα υπέροχα χρόνια.

Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή την φανέλα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους οπαδούς της ομάδας και εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή!

Εις το επανιδείν…».

Μετα απο 10 χρόνια παρουσιας σε όλα τα κλιμάκια του Ολυμπιακού θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές τους συμπαιχτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα γιατί μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογενεια.Δεν θα ξεχάσω ποτε αυτά τα υπέροχα χρόνια. Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή την φανέλα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κ.Βαγγελη Μαρινάκη και τους οπαδους της ομαδας και εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή.! Εις το επανιδείν..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Retsos (@panosretsos) στις Σεπ 5, 2017, 11:42πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα