Ξέσπασμα Αρναούτη: Ο Παντελής τις «μαγκιές» του τις πλήρωνε πάντα. Αφήστε τον πια (εικόνα)

Η Μίνα Αρναούτη ενοχλημένη με όσους σχολιάζουν τη ζωή της ξέσπασε στο facebook.

Η 30χρονη αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη ενώ έκανε έκκληση να αφήσουν τη ψυχή του να αναπαυθεί πλέον.

«Αυτοί που ψάχνουν την αλήθεια αν κατάφερναν να κοροϊδέψουν τους πάντες και έβγαζαν οτι ο Παντελής δεν οδηγούσε τι αποζημίωση θα έπαιρναν;;!!

Να τα λεμε και αυτα….

Είτε ζητούσα αποζημιωση ειτε οχι παλι τα ιδια

θα έκαναν γιατι το πρόβλημα τους δεν ειναι να μαθουν την «αληθεια» και να μην αποζημιώσουν εμενα… το προβλημα τους είναι να παρουν την αποζημίωση του Παντελη (μεγαλο ποσο)και φυσικα να αποφυγουν τα οσα αφησε πισω ο ιδιος… κατι που ποτε δεν θα εκανε εκεινος..

Ο Παντελής τις «μαγκιες» του της πληρωνε παντα ,οχι γιατι ηταν χαζός που πατε να τον βγάλετε ,γιατι ηταν σωστος ! Αφηστε τον πια!!!

Του καταστραψατε οτι εφτιαξε!!!

Υ.Γ Το οτι μιλαω και λεω τα πραγματα οπως ειναι δεν ειναι ξεσπασματα ουτε φοβος.. ειναι αγανακτηση! Εζησα! Θα κανω οτι θελω!!! Δεν σκότωσα κανεναν.. δεν ειπα ψεματα σε κανεναν. Θα συνεχίσω να ζω οπως ζουσα δεν θα σας κανω την χαρη!

Θα ανεβαζω φωτογραφίες, θα πηγαινω διακοπες, θα πηγαινω μπουζουκια και θα γελαω! Εχασα το μπαμπα μου και συνεχισα να ζω.. ο πονος ειναι βουβος.. δεν γραφεται σε αναρτήσεις.. δεν βρισκεται σε views. Δεν θα κρατηθεί η μνημη καποιου ζωντανή με διαφημιση.. η μνημη μενει ζωντανη μεσα σου!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα