Βίντεο – σοκ απο ξυλοδαρμό της 14χρονης απο τον πατέρα της: Τι αποκαλύπτει η μητέρα

Η μητέρα της αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που περνούσε τόσο η κόρη της«Με είχε εσώκλειστη και με κακοποιούσε επί 18 χρόνια»Προφυλακιστέος ο πατέρας

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες από την κακοποίηση της 14χρονης από τον πατέρα της στα Χανιά. Η μητέρα της, μιλώντας σε εκπομπή, αποκαλύπτει τα βασανιστήρια που περνούσε τόσο η κόρη της, όσο και η ίδια αλλά και όλη η οικογένειά της από τον 55χρονο πατέρα.

Ο 55χρονος ο οποίος προφυλακίστηκε την Παρασκευή, φέρεται πως για χρόνια κακοποιούσε την σύντροφό του και τα τέσσερα

παιδιά του με πολύ βάναυσους τρόπους.

Ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα του καταλογίζουν, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να συναποφασίζουν για την προφυλάκισή του.

Κατά την απολογία του ο 55χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για τα όσα έχει κάνει ενώ ισχυρίστηκε ότι όλη του η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα ψυχιατρικών προβλημάτων που πιθανότατα έχει. Γι’ αυτό και ο ίδιος ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον άντρα της για ενδοοικογενειακή βία και τα video από την κακοποίηση των παιδιών – που προήλθαν από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει ο ίδιος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια- φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σκληρές εικόνες βίας.

«Με είχε εσώκλειστη και με κακοποιούσε επί 18 χρόνια»

Σε επικοινωνία με την εκπομπή Tatiana Live του Epsilon, η μητέρα του κοριτσιού αποκαλύπτει:«18χρόνια δέχομαι τέτοια συμπεριφορά. Φοβόμουν και στο παρελθόν που είχα μπει στη μέση για τσακωμό κατέληξα στο νοσοκομείο», αποκάλυψε η γυναίκα και συμπλήρωσε: «Υπήρχαν παντού κάμερες. Ήμουν εσώκλειστη, δεν μπορούσα να πάω πουθενά μόνη. Τα παιδιά πήγαιναν μόνο στο σχολείο».

Ακόμη, ανέφερε: «Τα παιδιά τα χτυπούσε από τα τέσσερα, πέντε χρόνια και μετά. Τα έβαζε τιμωρία και τα άφηνε στα κεραμίδια μόνα με ένα ποτήρι νερό».

Η 34χρονη μητέρα της δεν μιλούσε τόσο καιρό γιατί και η ίδια φαίνεται ότι βρισκόταν υπό καθεστώς φόβου.

Keywords
Τυχαία Θέματα