Έχει σηκώσει πολλά πτώματα…

Για την τρομοκρατική επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, μίλησε και ο τέως υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Δεν μπορεί κανείς παρά να μελαγχολεί και να θλίβεται. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να αποτελούν τους κήνσορες της δημόσιας ζωής και εκτελούν ανθρώπους», είπε, δηλώνοντας υπεύθυνος σε όσα λέει, από τη στιγμή που «έχω ζήσει πολλά γεγονότα και έχω σηκώσει πολλά πτώματα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Alpha

98,9.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι συνδέεται το περιστατικό με τον Παπαδήμο και το δέμα που είχε αποσταλεί στον ίδιο το 2010, από το οποίο σκοτώθηκε στενός συνεργάτης του, ο πρώην υπουργός δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται επιχειρησιακά μεταξύ τους, αφού ήταν από άλλη οργάνωση, δολοφονική αποστολή με μεγάλη εκρηκτική ισχύ που διέλυσε και τον άνθρωπο και τον όροφο του γραφείου του τότε.

Επιπλέον, για το ενδεχόμενο η επιλογή των στόχων από τους τρομοκράτες να σχετίζεται με την κρίση, το αρνήθηκε κατηγορηματικά: «Είναι ωραίες δικαιολογίες για αυτούς που τα κάνουν», και πρόσθεσε ότι η 17Ν έβρισκε κάθε φορά στόχους για να δημιουργούνται θέματα και τότε «δεν είχαμε κρίση.

Keywords
Τυχαία Θέματα