Κόντρα Τσίπρα – Γεωργιάδη: Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ (video)

Καμία έκπληξη από το «μέτωπο» της Βουλής. Για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές ενός ακόμα «αδώνειου» παραληρήματος, αφού αυτά που ακούστηκαν δεν άρεσαν και πάρα πολύ στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και έτσι είπε να καταφύγει στη συνήθη τακτική του, δηλαδή τις φωνασκίες.

Στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» και τη στιγμή που στο βήμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, ώστε να απαντήσει στον Βασίλη Λεβέντη σχετικά με την κατάσταση στην Υγεία, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα λεγόμενα του υπεύθυνου Υγείας της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου, ότι «όχι μόνο οι σημερινοί διοικητές των νοσοκομείων, οι πρώτοι που τοποθετήθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά και καθαρίστριες και εργαζόμενοι σε υπηρεσίας φύλαξης, θα απολυθούν από ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Κάτι τέτοιο δεν άρεσε ιδιαίτερα τον Άδωνη Γεωργιάδη και έτσι είπε να αρχίσει νέο γύρο ξεφωνητών, για να πάρει «πληρωμένη απάντηση» από τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του είπε: Δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων εδώ, μην διακόπτετε τον πρωθυπουργό, η Βουλή έχει κανόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα