Τρία νέα μοντέλα της Hyundai στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Η Hyundai παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα στο ευρύτερο κοινό της Γερμανίας στο πλαίσιο της 67ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Πρόκειται για το πρώτο υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο i30 N, το κομψό coupe i30 Fastback και το δυναμικό και ολοκαίνουργιο KONA.

Νέο Hyundai i30 N

Το i30 N είναι το πρώτο αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων. Tροφοδοτείται από έναν υπερ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων που διατίθεται με δύο επιλογές επιδόσεων. Tο Standard Package που αποδίδει 250 ίππους, ενώ εναλλακτικά η μέγιστη ισχύς του Performance Package ανέρχεται στους 275 ίππους. Και οι δύο εκδοχές παρέχουν μέγιστη ροπή 353 Nm και φτάνουν σε μέγιστη ταχύτητα τα 250χλμ/ώρα. Η έκδοση των 250 ίππων φθάνει τα 100 χλμ/ώρα σε 6,4 δευτερόλεπτα, ενώ η έκδοση των 275 ίππων σε 6,1 δευτερόλεπτα.

Νέο Hyundai i30 Fastback

Το i30 Fastback χαρακτηρίζεται από τον δυναμικό αλλά και κομψό του σχεδιασμό καθώς και τις σπορ επιμήκεις γραμμές του. Το μοντέλο καθιστά την τεχνολογία προσιτή στο ευρύ κοινό, όπως και τα άλλα μέλη της σειράς i30. Η γκάμα κινητήρων του i30 Fastback αποτελείται από δύο υπερ-τροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες ίδιους με αυτούς του πρόσφατα λανσαρισμένου και στην Ελληνική αγορά Hyundai i30 Hatchback.

Το Hyundai KONA

Νέο Hyundai KONA

Προσφέρει μια κομψή, αιχμηρή σχεδίαση με διπλούς LED προβολείς, two-tone οροφή και επιλογή από δέκα ξεχωριστά εξωτερικά χρώματα. Αυτό το νέο SUV συνδυάζει την προαιρετική τετρακίνηση νέας τεχνολογίας από το Hyundai TUCSON, το 7DCT αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη και τους τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες της Hyundai. Εκφράζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων αστικών πελατών.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα