Των στρατών η μπότα και μια χρυσή κότα

***Ο  Κασιδιάρης  είπε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ότι οι αγκυλωτοί σταυροί είναι ποινικά αδιάφοροι. Είπε ότι δεν ήξερε τον Ρουμπακιά, ότι απλώς είχε έναν έρωτα για τα όπλα, αλλά προς Θεού, το κράταγε μέσα του, ότι γενικά ήταν ένα άκακο αρνάκι που το παρεξηγήσαμε. Η Μητέρα Τερέζα του ναζισμού, εν ολίγοις.

*** Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης  χάσαμε την ευκαιρία να τον δούμε στην ενθρόνιση του Ιάπωνα

αυτοκράτορα. Ελπίζουμε να μην του μείνει τραύμα αυτό και τον δούμε στην επόμενη συνέντευξη με κιμονό.

*** Από τη συνέντευξη Μητσοτάκη μάθαμε επίσης ότι μπορεί να ανήκεις στην ελίτ, αλλά για να φτάσεις ψηλά πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Να φανταστείτε, αρχές Ιουλίου το άφησε το πηλοφόρι ο Κυριάκος.

*** Άρχισαν οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Οι ευρωπαϊκές χώρες σταματούν να πωλούν όπλα προφανώς γιατί ήταν πολύ όμορφο όταν ο Ερντογάν να βομβάρδιζε τους Κούρδους της χώρας του, αλλά για τους Κούρδους της Συρίας… έπαθαν ανησυχία

*** Ευτυχώς με την εισβολή της Τουρκίας ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Οι Αμερικάνοι που ήταν με τους Κούρδους τους άφησαν μόνους απέναντι στους Τούρκους και οι Κούρδοι συμμάχησαν εναντίον των Τούρκων με τον Άσαντ, που είναι φίλος των Ρώσων, οι οποίοι πουλάνε όπλα στον Ερντογάν που βομβαρδίζει τους Κούρδους.

*** Το ΚΚΕ ψήφισε «παρών» στον αντικαπνιστικό νόμο. Ποια είναι δηλαδή η θέση; Ότι συμφωνεί με το να κρατούν τσιγάρο σε κλειστούς χώρους, αρκεί να μην το ανάψουν; Ή να επιτρέπεται το κάπνισμα αν οι καπνιστές καταπίνουν όλο τον καπνό;

*** Ετοιμάζουν, λέει , σουπερμάρκετ όπου δεν θα είναι απαραίτητα ταμεία, με χρήση υψηλής νοημοσύνης. Σιγά την υψηλή νοημοσύνη. Να φτιάξεις σουπερμάρκετ που δεν θα είναι απαραίτητα τα  λεφτά, να σου βγάλω το καπέλο.

Πηγή: Των στρατών η μπότα και μια χρυσή κότα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα