Το τατουάζ: Η εξέλιξη που δεν περιμένατε. Τόνυ και Τατιάνα έρχονται κοντά

Μια εξέλιξη που σίγουρα δεν περιμένατε θα υπάρξει στα νέα επεισόδια της σειράς «Το τατουάζ».

Ο Αλέξανδρος, αλλά και ο Σάκης, αγωνιούν με την εξαφάνιση της Όλγας και της μικρής Λήδας, που για δεύτερο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Ο Θεοχάρης τηλεφωνεί στον Παύλο και τον φέρνει σε δύσκολη θέση όταν του ζητά να πάψει ο γιος του να ενοχλεί την Άννα. Παράλληλα, ο Ορφέας, συναντάει και πάλι τη μητέρα του, μ’ αντάλλαγμα όπως πάντα την ψυχική του ισορροπία. Ο Άγγελος αρχίζει να βλέπει σοβαρά την προοπτική μιας σχέσης με την

Αφροδίτη. Στο μεταξύ η Τατιάνα φτάνει στο Λονδίνο, όπου συναντάει τυχαία τον Τόνυ στη παμπ του Ιωσήφ και μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ τους. Κι ενώ η Άννα εξακολουθεί να σκέφτεται τον Αλέξανδρο, εκείνος ταξιδεύει στα Μετέωρα ανησυχώντας πλέον ότι η ζωές της Όλγας και της κόρης του βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη αναζητούν απεγνωσμένα την Όλγα και τη Λήδα. Ο Τόνυ και η Τατιάνα γνωρίζονται κάπως καλύτερα και η έλξη είναι αμοιβαία και πολύ έντονη. Η Αφροδίτη αρχίζει και προσέχει όλο και περισσότερο τον εαυτό της και ο Παύλος με τη Μάρθα καταλαβαίνουν ότι κάτι τρέχει. Στο μεταξύ, ο Ορφέας δίνει ένα βασικό στοιχείο στην αστυνομία το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει στη σύλληψή του. Ο Παύλος δείχνει έναν παιδικό ενθουσιασμό και κάνει μια έκπληξη στη Μάρθα. H Θάλεια με τη συμμορία της κάνουν μια ακόμα ληστεία στην Αίγινα, αυτή τη φορά όμως κάτι πάει στραβά. Πάρτι έκπληξη οργανώνει η Βέρα για τον Θεοχάρη και ακάλεστη εμφανίζεται η Μαργκώ! Στο ίδιο πάρτι, ο Τόνυ με την Τατιάνα έρχονται πολύ κοντά. Ο Άλεξ μαθαίνει κάτι φρικτό που έχει άμεση σχέση με την Όλγα και τη Λήδα.


Ο Αλέξανδρος τρελαίνεται από αγωνία για την τύχη της Όλγας και της Λήδας. Όταν, τελικά, μαθαίνει πως είναι καλά, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα. Παράλληλα ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν ν αγνοήσουν την έντονη έλξη που νιώθουν ενώ η Άννα είναι χαρούμενη που βγήκε η Αμαλία από το Ίδρυμα. Η σύλληψη της Θάλειας ανακουφίζει τον Ορφέα ενώ η αστυνομία προβληματίζεται για την δράση του κατά συρροή δολοφόνου. Μια φράση, καθαρά ειπωμένη, από την Αμαλία αναστατώνει πολύ τον Θεοχάρη.

Η απαίτηση της Άννας να μεταφερθεί η Αμαλία στο σπίτι της, όπου τώρα κατοικεί η Βέρα με τον μικρό Μάριο, αναστατώνει την τελευταία και φέρνει σε τρομερό δίλημμα τον Θεοχάρη. Η Νικόλ, αρνείται να δεχτεί πως οι ζαλάδες της οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια κι ανησυχεί για την υγεία της. Η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αποφεύγει τις συναντήσεις με τον Τόνυ, νιώθοντας τρομερή αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του. Την ίδια στιγμή η Μαργκώ συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω από το άτομό της.

Η τυχαία συνάντηση της Ελένης μ’ ένα νεανικό φλερτ από το λύκειο, πυροδοτεί τη ζήλια του Ορφέα, κάνοντάς τον επικίνδυνο. Ο Αλέξανδρος, προκειμένου να μην τον αποκόψει η Όλγα απ’ την κόρη του, δέχεται τον όρο να μην αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια στην Άννα. Στο μεταξύ οι αναμνήσεις, οδηγούν τα βήματα της Αμαλίας.. στην αγκαλιά του Θεοχάρη.

Η ζήλεια του Ορφέα για την Ελένη γίνεται ανεξέλεγκτη βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια και όσους είναι κοντά της. Ο Αλέξανδρος έχει αποδεχτεί ότι με την Άννα δεν θα είναι ποτέ πια μαζί αλλά η αγάπη του για κείνη τον βασανίζει, όπως βασανίζει και την Άννα. Η Τατιάνα προσπαθεί να πολεμήσει την έλξη που νιώθει για τον Τόνυ ενώ παράλληλα ανησυχεί πολύ για το τι θα γίνει από τον κατά συρροή δολοφόνο τον Ιανουάριο. Η Αμαλία συνέρχεται μέρα με την μέρα και διεκδικεί την προσοχή του Θεοχάρη γεγονός που αγχώνει και ανησυχεί την Βέρα. Την ίδια ώρα η Μαργκώ κάνει νέα σχέδια για την καταστροφή του Θεοχάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα