Το χρέος της «Φενέρ» και η συγγνώμη στον Ομπράντοβιτς – Σούπερ κίνηση με Λάρκιν η Αναντολού Εφές (εικόνες – video)

Απίστευτα χρέη απειλούν τη Φενέρμπαχτσε ως αθλητικό οργανισμό, καθώς όλα τα τμήματα του τουρκικού συλλόγου λειτουργούν υπό ενιαία διεύθυνση και αυτό επηρεάζει, βέβαια, το τμήμα μπάσκετ και τον προγραμματισμό. Με αποτέλεσμα ο νέος πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, να ζητήσει συγγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρουσιάζοντας μια οικονομική πραγματικότητα άνευ προηγουμένου. Μίλησε, μάλιστα, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

Som media

translate words in that mode:https://t.co/nOgdQO4VVY

Here in Spain media is reporting that, i heard Koc show but my turkish is not that good to understand everyword even i do not hear about salaries..

— Javi Rodriguez (@JaviRoloj) 25 Ιουλίου 2018

Ως… είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ευθύνες αποδόθηκαν κατά μείζονα λόγο στον προκάτοχο, Αζίζ Γιλντιρίμ. «Το χρέος πριν τις εκλογές είχαν πει πως ήταν 400 εκατομμύρια ευρώ. Διαπιστώσαμε, όμως, ότι στα τέλη Μαΐου ήταν 621 εκ. ευρώ, ενώ υπάρχουν και οφειλές προς το κράτος» είπε ο Κοτς και διευκρίνισε ότι τα 450 εκ. θα πρέπει να εξοφληθούν εντός 12 μηνών.

⚡️ Başkanımız Ali Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne 50 Milyon $ hibe ettiğini açıkladı. pic.twitter.com/gHCBLsDYWp

— 12 Numara (@12numaraorg) 24 Ιουλίου 2018

Ο νέος πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε ζήτησε συγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, επειδή «κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν». Οι υποσχέσεις αφορούν, προφανώς, το ρόστερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2018, από την οποία αποχώρησαν οι Γουοναμέικερ, Τόμπσον και Νάναλι, ενώ αποκτήθηκαν οι Λοβέρν και Ένις.

Πλέον, ο λαοφιλής τουρκικός σύλλογος πρέπει να προχωρήσει σε επαφές με τους πιστωτές και να διακανονίσει τις οφειλές του, με την UEFA να περιμένει στη… γωνία το ποδοσφαιρικό τμήμα, ένεκα του Financial Fair Play που έχει θεσπίσει.

Ali Koç: “Bu taraftar Benfica’yı buradan çıkartmaz.” #CamiayaSesleniş

Ölmek var, susmak yok. Onlara cehennemi yaşatacağız. Biz hazırız! pic.twitter.com/lXr5cjwJw6

— BigFenerbahçe (@Big_Fenerbahce) 24 Ιουλίου 2018

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: ”Stadımızın toplam kapasitesi 48.030. Satılabilir kombine miktarı ise 40.000” pic.twitter.com/5eucGKuBdc

— Parçalı Aslan

Keywords
Τυχαία Θέματα