Το «αντίο» της Καββαδία στον Βασίλη Μπεσκένη από το βήμα της Βουλής

Συναισθηματικά φορτισμένη από την απώλεια του δημοσιογράφου, Βασίλη Μπεσκένη, ήταν η εισαγωγή της Αννέτας Καββαδία, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό του 2018.

Δείτε επίσης: Πέθανε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Βασίλης Μπεσκένης

Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφος η ίδια, αναφέρθηκε στον θάνατο του δημοσιογράφου, κατακρίνοντας μάλιστα ορισμένα κακόβουλα

σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο. «Εδώ απαιτείται σιωπή. Σιωπή και σεβασμός στο πένθος των δικών του ανθρώπων», σχολίασε η Αννέτα Καββαδία.

«Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω την ομιλία μου με μία αναφορά προσωπικού χαρακτήρα. Σήμερα η δημοσιογραφική οικογένεια πενθεί, πενθεί έναν νέο άνθρωπο, τον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες, σε ηλικία 43 χρόνων.

Δείτε επίσης: Το «αντίο» του ΣΚΑΪ στον Βασίλη Μπεσκένη (video)

Θα ήθελα λοιπόν από αυτό εδώ το βήμα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ο χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει θλίψη. Την ίδια στιγμή θα ήθελα να καταδικάσω απερίφραστα, «χολερικά» σχόλια που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και που χαρακτηρίζουν αυτές και αυτούς που τα ανήρτησαν. Ο θάνατος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για κανενός είδους μικροκομματικές σκοπιμότητες. Εδω απαιτείται σιωπή. Σιωπή και σεβασμός στο πένθος των δικών του ανθρώπων», ανέφερε η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καββαδία, Βασίλη Μπεσκένη, Βουλής,kavvadia, vasili beskeni, voulis