Το Summer Camp 2017 της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκινάει τον Ιούνιο

Στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη θα φιλοξενηθεί από τη Δευτέρα 19 έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου το Summer Camp 2017 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το Summer Camp που πραγματοποιείται για 17 συνεχή χρόνια απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών, ενώ βασικό μέλημα της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Σύμφωνα με τη σχετική

ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, του ποδοσφαίρου, από τους κορυφαίους ενώ θα έχουν την δυνατότητα να προπονηθούν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και τα Τμήματα Υποδομής.

Παράλληλα, το Summer Camp είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά του Δικτύου Σχολών και της Ακαδημίας να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συνεχίσουν τη «δουλειά» που πραγματοποιούν όλη τη χρονιά.

Μέσα από το Summer Camp έχουν εντοπιστεί και αξιολογηθεί αρκετά παιδιά τα οποία εν συνεχεία έγιναν μέλος των ομάδων της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα που υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού περιλαμβάνει προπονητικές μονάδες και παιχνίδια με κύριο στόχο την βελτίωση της τεχνικής αλλά και πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά μαθήματα για τερματοφύλακες.

Σεμινάρια Ψυχολογίας – Διατροφής

Στη διάρκεια του Summer Camp θα πραγματοποιηθούν, σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες, Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την διατροφή τους αλλά και την ψυχολογία που είναι πολύ βασικά στοιχεία στον σύγχρονο αθλητισμό.

Εργομετρικά τεστ

Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το εργομετρικό κέντρο «Life-Ergo» θα παρέχει εργομετρική αξιολόγηση στα παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω.

Μάθε την ιστορία σου

Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Summer Camp θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο των Πρωταθλητών, το «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και στο Μουσείο! Θα … πατήσουν το χόρτο στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας, θα ξεναγηθούν στους εσωτερικούς χώρους της εγκατάστασης, ενώ θα μάθουν για την ιστορία του Ολυμπιακού σ’ όλα τα σπορ μέσα από το ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από το Μουσείο μας.

Πρόγραμμα

08.30-08.45: Άφιξη παιδιών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη από Αγίας Άννης 98
Τα παιδιά θα κατευθύνονται από τους προπονητές του summer camp στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου
9.00-14.15: Αθλητικές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές δράσεις σε Ρέντη, «Γ. Καραϊσκάκης».
14.30-14.45: Αναχώρηση παιδιών από το Προπονητικό Κέντρο από Αγίας Άννης 98

Παροχές

– Επίσημη φανέλα της ομάδας
– Δίπλωμα Συμμετοχής
– Ατομική Κάρτα Αξιολόγησης
– Δώρα Ολυμπιακού
– Δώρα χορηγών
– Ελαφρύ γεύμα

Πληροφορίες για το Summer Camp από Δευτέρα έως και Παρασκευή στο τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα