«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική συμμορία»

Σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές πορείες και συγκεντρώσεις στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα καλεί το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές πορείες και συγκεντρώσεις,

το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Το Σάββατο, για να υποδειχθούν για μία ακόμη φορά τα υποτιθέμενα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ως αυτό που πραγματικά είναι· ως χώρος δηλαδή προετοιμασίας και υπόθαλψης των εγκληματικών της πράξεων. Και τη Δευτέρα με πορεία από την Οδό Παύλου Φύσσα ως το Καστράκι, διασχίζοντας το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα και καταλήγοντας στο Λιμάνι του Πειραιά. Εκεί, στην εκδήλωση της οικογένειας και των φίλων του Παύλου με βασικό θέμα τη δίκη των ναζί, θα ενώσουμε τις φωνές μας για την απόδοση δικαιοσύνης στον Παύλο, τον Σαχζάτ και τα υπόλοιπα θύματα της εγκληματικής συμμορίας.

Στη μεγάλη δίκη που η δημοκρατική κοινή γνώμη οφείλει να αναδείξει σε κορυφαίο γεγονός, ο κάθε δημοκράτης οφείλει να παρακολουθήσει από κοντά, το υπουργείο Δικαιοσύνης και οι αρμόδιες δικαστικές αρχές οφείλουν να τηρήσουν την απόφασή τους για τη διεξαγωγή της στην κεντρική αίθουσα του Εφετείου και όχι στην εντελώς ακατάλληλη και δύσκολα προσβάσιμη «δικαστική αίθουσα» των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.

Συνεχής εγρήγορση μέχρι την οριστική καταδίκη των ναζί.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική συμμορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα