Τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα του Reuters για τα περί εκλογών στην Ελλάδα (video)

Σκληρά παιχνίδια «τζόγου» στην Ολλανδία, προκάλεσαν το «δημοσίευμα» του πρακτορείουΗ Ελλάδα ως «ασθενής κρίκος» της ευρωπαϊκής οικονομίας «πλήρωσε» τις λανθασμένες εκτιμήσεις στην ΟλλανδίαΠαιχνίδια αποσταθεροποίησης του ευρώ

Στο παιχνίδι και το παρασκήνιο που παίχτηκε σχετικά με το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters για την Ελλάδα για τις «απειλές

του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές», αναφέρθηκε η εκπομπή της ΕΡΤ, «Αίθουσα Σύνταξης», φέρνοντας στο φως όλες τις λεπτομέρειες πίσω από την ανάρτηση αυτή.

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Καψώχας, το Reuters έχει πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στη χρεοκοπία της Ελλάδας αλλά και στα παιχνίδια με τις τράπεζες. Ασχολείται χρόνια με τις αγορές και χρηματοδοτείται από μεγάλα ονόματα ισχυρών fund και προσώπων τα οποία έχουν πρωταγωνιστεί και σε σενάρια χρεοκοπίας πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt που «πατούσε» πάνω σε εκτίμηση του οίκου αξιολόγησης Fitch, σχολίαζε πως οι Βρετανοί ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους, επιχείρημα αρκετά οικείο στα της Ελλάδας.

«Τζόγος πάνω σε νίκη Βίλντερς και πτώση του ευρώ»

Αυτοί οι κύκλοι λοιπόν, στο ευρύτερο πλαίσιο του «τζόγου» κατά του ευρώ, είχαν ποντάρει και πάνω στη νίκη του Γκέερτ Βίλντερς στην Ολλανδία -ακολουθώντας το αμερικανικό παράδειγμα με τον Τραμπ- και περιμένοντας το «σήμα» της οποσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ για την κατάρρευση του ευρώ.

Από τη στιγμή όμως που η Ολλανδία «δεν τους βγήκε», βρήκαν τον ασθενή κρίκο της ευρωπαϊκής οικονομίας και έπαιξαν αυτό το χυδαίο παιχνίδι με την Ελλάδα.

Καθόλου τυχαίο μάλιστα που η διάψευση που περίμενε το Μαξίμου… χάθηκε στη μετάφραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα