Τι έκανε ο Μουρίνιο όταν το τηλέφωνο δημοσιογράφου διέκοψε τη συνέντευξη τύπου (video)

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη τύπου του Ζοζέ Μουρίνιο πριν τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, όταν τη διέκοψε η κλήση από ένα κινητό τηλέφωνο που βρισκόταν μπροστά στον πορτογάλο τεχνικό για να καταγράψει τη συνέντευξη.

Ο Μουρίνιο χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του δεν δίστασε να απαντήσει στο τηλέφωνο, εκτελώντας σχεδόν ρόλο… γραμματέα στην προσπάθειά του να βρει τον κάτοχο του τηλεφώνου. Το κινητό που βρισκόταν δίπλα από τα μικρόφωνα ανήκε στον δημοσιογράφο του «talkSPORT» Ντόμινικ Μακγκίνες.

Ο Μουρίνιο αφού απάντησε

στην κλήση, ενημέρωσε το κοινό ότι κάποιος καλεί από το talkSPORT, στη συνέχεια ρώτησε τον κάτοχο αν είναι δικό του και έπειτα ζήτησε από αυτόν που καλεί να περιμένει. Φυσικά όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα ξέσπασαν στα γέλια ενώ ο δημοσιογράφος έσπευσε να πάρει τη συσκευή.

Μετά τη διακοπή ο Μουρίνιο χαμογελώντας ζήτησε ξανά να του κάνουν την τελευταία ερώτηση και συνέχισε κανονικά τη συνέντευξη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε το στιγμιότυπο στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και ζήτησε χαριτολογώντας από τον δημοσιογράφο να βάλει την επόμενη φορά το κινητό του στο αθόρυβο:

Put it on silent next time, mate! pic.twitter.com/RreuxH1vDJ

Manchester United (@ManUtd) January 13, 2017


Keywords
Τυχαία Θέματα