Θρήνος για την 13χρονη αθλήτρια Εβίτα που πήδηξε στον γκρεμό για να σωθεί (εικόνες)

Ο αθλητικός κόσμος θρηνεί και αποχαιρετά την απώλεια της Εβίτας Φύτρου από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Μιλάμε για την 13χρονη πρώην αθλήτρια στο ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ και είχε πάρει μεταγραφή για τον Κρόνο Νίκαιας.

Ήταν το κορίτσι που πήδηξε στη θάλασσα από το οικόπεδο στο Μάτι για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα, αλλά βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας πάνω στα βράχια. Ήταν στο χώρο όπου χάθηκαν πολλοί συνάνθρωποί μας, ήλπιζε σ’ ένα θαύμα, βλέποντας τη θάλασσα από ψηλά, αλλά χάθηκε..

Αγαπούσε πολύ

τον αθλητισμό και είχε πολλά χρυσά μετάλλια, αλλά δυστυχώς η μοίρα της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι. Οι φίλοι της από τον αθλητισμό και διάφοροι αθλητικοί σύλλογοι την αποχαιρετούν.

Το δικό της δράμα ζει και η μητέρα της, η οποία στον ίδιο χώρο έχασε τον 54χρονο σύζυγο της Γρηγόρη και το 11χρονο γιου της Αντρέα Φύτρου. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο της.

Ο Αντρέ Σιμόες αποχαιρέτησε την μικρή Εβίτα Φύτρου. Η φωτογραφία της μικρής κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ο αρχηγός της Ένωσης, Αντρέ Σιμόες, θέλησε να της πει το δικό του αντίο, μέσω ανάρτησης στο instagram.

Keywords
Αναζητήσεις
θρηνος για τη 13χρονη
Τυχαία Θέματα