Θέσεις εργασίας στις παιδικές κατασκηνώσεις Δήμου Νέας Ιωνίας

Ο ∆ήµος Νέας Ιωνίας επανανακοινώνει (λόγω µη κατάθεσης αιτήσεων ή µη επαρκούς αριθµού αιτήσεων) και βάσει του υπ’ αριθ. 15478/02-06-2017 εγγράφου της ∆/νσης Κοινωνικής Προστασίας τη πρόσληψη µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, τριών (3) ατόµων χρονικής διάρκειας έως τρεις (3) µήνες για την κάλυψη εποχικών αναγκών της ∆ηµοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι Αττικής. Οι προς πλήρωση θέσεις είναι οι εξής:

1 ΠΕ ΠΑΙ∆ΙΑΤΡΟΣ 1 ∆Ε ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ 1 ∆Ε Υ∆ΡΑΥΛΙΚΟΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν και υποβάλλουν την αίτηση αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο

από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ήµος Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40, τ.κ. 142 34 Νέα Ιωνία, απευθύνοντας την στο Τµήµα Προσωπικού της ∆ιεύθυνσης ∆ιοικητικών Υπηρεσιών.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει µία µόνο αίτηση και για θέσεις µίας µόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ∆Ε). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε µία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισµό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι επτά (7) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της δηµοσίευσης της παρούσας σε ηµερήσια ή εβδοµαδιαία εφηµερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστηµα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν µεταγενέστερη της δηµοσίευσης στις εφηµερίδες. Οι υποψήφιοι µπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις Υπεύθυνες ∆ηλώσεις, στο ∆ηµαρχείο ή στο site του ∆ήµου www.neaionia.gr Προκηρύξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα