Νέα στοιχεία για το έγκλημα στο Σοφικό: Μετά το έγκλημα έπρεπε να αποφύγω τα έξοδα της κηδείας

70χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με σφυρί και στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει το έγκλημαΗ αιτία του εγκλήματος ήταν ένας καβγάς

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στο Σοφικό Κορινθίας, με θύμα μια 70χρονη και δράστη τον σύζυγό της. Ο 71χρονος σκότωσε τη σύζυγό του, την έθαψε και στη συνέχεια μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Νέας Ιωνίας όπου δήλωσε την εξαφάνισή της.

«….έσυρα με δύναμη τη ταφόπλακα και αφού έβγαλα πρώτα το κουτί με τα οστά των πεθερικών μου, πέταξα μέσα τη γυναίκα μου και μετά έβαλα ξανά από πάνω το κουτί.
Η αλήθεια είναι ότι

μετά το έγκλημα κάθισα και σκέφτηκα ότι πρέπει να αποφύγω τα έξοδα κηδείας της γυναίκας μου …»

Άφωνοι οι αστυνομικοί τον άκουγαν να παραθέτει ψύχραιμα τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία της 70χρονης: «….το έγκλημα έγινε στο εξοχικό μας στο Σοφικό. Αφού τύλιξα το πτώμα με το τεντόπανο, το έδεσα με πανιά και «έριξα» τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου για να κάνω περισσότερο χώρο. Έτσι μετέφερα το πτώμα της στο νεκροταφείο».

Στους αστυνομικούς ο 71χρονος είπε ότι η αιτία ήταν ένας καυγάς, χωρίς σοβαρό λόγο.

Κατά τη διάρκεια του καβγά πήγε στην αποθήκη του εξοχικού, πήρε ένα σφυρί και χτύπησε τη σύζυγο του. Ο ιατροδικαστής μάλιστα εντόπισε και δυο μεταθανάτια τραύματα στο θύμα από μαχαίρι στην καρωτίδα. Το σφυρί και τα μαχαίρια δεν τα εξαφάνισε αλλά τα άφησε στο σπίτι.

Πάντως, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των αστυνομιών ο δράστης δεν έδωσε λεπτομέρειες για την αιτία του καυγά και υποστήριξε ότι οι διαμάχες τους ήταν συνεχείς. Όταν οι αστυνομικοί του είπαν τι θα ακολουθήσει η φυλακή, εκείνος τους απάντησε: «… 40 χρόνια που ήμουν;»

Ο ηλικιωμένος δεν είχε σκοπό να πάει ποτέ στην αστυνομία για να καταγγείλει έστω την εξαφάνιση της σύζυγο του, όμως το έκανε μετά από μια συζήτηση στο καφενείο της γειτονιάς του με έναν πρώην αστυνομικό. Ο πρώην αστυνομικός και οικογενειακός φίλος, τον παρότρυνε να πάει οπωσδήποτε και να δηλώσει την εξαφάνιση στο τοπικό τμήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα