Τέσσερις αντιερωτικές ατάκες που… απαγορεύονται κατά τη διάρκεια του σεξ

Δεν αρκούν μόνο οι πράξεις, αλλά και τα λόγια. Γιατί αν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ο αυθορμητισμός, η βαρεμάρα, η απογοήτευση ή η έκπληξη σε οδηγήσουν να πεις κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που επιτάσσει ο ερωτισμός της στιγμής, άντε μετά να αντιστρέψεις το κλίμα.

Ιδού, λοιπόν, τέσσερις ξενέρωτες ατάκες που έχουν ακουστεί κατά τη διάρκεια του σεξ και που… απαγορεύεται να επαναληφθούν:

«Μην στενοχωριέσαι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες» ή «Δεν ξέρω τι έπαθα, πρώτη φορά μου συμβαίνει». Φυσικά αναφερόμαστε στο ίδιο ακριβώς πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας και στις αντιδράσεις που έχει το ζευγάρι. Η καλύτερη λύση από τις παραπάνω τετριμμένες φράσεις, είναι να μην σχολιάσει κανείς το περιστατικό, να το αφήσει να περάσει, δοκιμάζοντας να έρθει σε επαφή λίγο αργότερα.

«Ακόμα;». Μπορεί κανείς να ρωτά από… περιέργεια ή από έκπληξη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι ο άλλος ακούγοντας αυτή την ερώτηση καταλαβαίνει ένα πράγμα: ότι έχεις σκυλοβαρεθεί.

«Μισό λεπτό, να κλείσουμε το φως». Μπορεί να σκέφτεσαι πως θα φαίνονται οι ατέλειες του σώματός σου αλλά δεν είναι και το πιο ερωτικό πράγμα στον κόσμο να κάνεις σεξ στο σκοτάδι.

«Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μου». Ενδεχομένως πάνω στον ενθουσιασμό σου να το εννοείς, αλλά πραγματικά πόσες πιθανότητες έχεις να σε πιστέψει όντως ο άλλος; Ειδικά αν τον/την έχεις γνωρίζει πρόσφατα.

Keywords
Τυχαία Θέματα