Τα «μπράβο» του πολιτικού κόσμου σε Στεφανίδη, Παπαχρήστου για τα μετάλλια στο Βελιγράδι

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στις Κατερίνα Στεφανίδη και Βούλα Παπαχρήστου, για τα μετάλλια που κατέκτησαν, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στο Βελιγράδι.

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Η νέα

χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας», σημειώνει ο κ. Παυλόπουλος και τονίζει:

«Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της Πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια».

«Τις ευχαριστούμε και τις ευχόμαστε να συνεχίσουν να εκπροσωπούν επάξια την πατρίδα μας», δήλωσε η Άννα Καραμανλή για τις επιτυχίες σήμερα στο Βελιγράδι της Κατερίνας Στεφανίδη και της Βούλας Παπαχρήστου.

«Η Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Στεφανίδη με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου επιβεβαίωσε ότι είναι η κορυφαία αθλήτρια του κόσμου στο άλμα επί κοντώ.

Η παρουσία της στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου φανερώνει και πάλι την τεράστια κλάση της και γεμίζει με υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες», σημείωσε η βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Η σπουδαία διάκριση όπως και το χάλκινο μετάλλιο της Βούλας Παπαχρήστου στο τριπλούν αποδεικνύουν τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον ελληνικό στίβο και δικαιώνουν τις προσπάθειες των πρωταθλητριών μας».

Τα θερμά του συγχαρητήρια «στις δύο ελληνίδες αθλήτριες που τίμησαν τα χρώματα της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Βελιγράδι, την Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο Άλμα επί Κοντώ και την Βούλα Παπαχρήστου για το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα εις Τριπλούν», απευθύνει ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα