Τα Paradise Papers «καταδιώκουν» τον Κυριάκο ακόμα και στο… Στρασβούργο

Όσο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να εκτρέψει τη δημόσια συζήτηση από τις αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή της συζύγου του, Μαρέβας, σε offshore εταιρεία με έδρα τον φορολογικό παράδεισο των νήσων Κέιμαν, τα Paradise Papers φαίνεται πως τον «καταδιώκουν» ακόμα και στο… Στρασβούργο.

Δείτε επίσης: Στη λίστα των Paradise Papers το όνομα της Μαρέβας Μητσοτάκη – Τι απαντά η ίδια

Αναλυτικότερα,

ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στο Στρασβούργο, όπου αύριο, Τρίτη αναμένεται να μιλήσει στη συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δείτε επίσης: Στο Στρασβούργο μεταβαίνει ο Μητσοτάκης – Συνάντηση με Ντομπρόβσκις

Ωστόσο, ακόμα και στην όμορφη πόλη του Στρασβούργου, ο πρόεδρος της ΝΔ «έπεσε πάνω» στα… Paradise Papers, καθώς την ίδια ημέρα θα πραγματοποιείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μια έκτακτη συνεδρίαση για το σκάνδαλο των Paradise Papers, υπό τον ευρωπαίο επίτροπο, Πιερ Μοσκοβισί. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, στη σχετική συνεδρίαση αναμένεται να ζητηθεί η σύσταση επιτροπής, η οποία θα ερευνήσει όλες τις πτυχές του εν λόγω σκανδάλου, αλλά και τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν κατά της φοροαποφυγής.

Πάντως – εφόσον η συγκυρία είναι τέτοια – δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να ζητηθεί και η συμβολή του εμπειρογνώμονα Κυριάκου Μητσοτάκη…

Keywords
Τυχαία Θέματα