Ζάκυνθος: Συνάντηση Δημάρχου με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

18:29 13/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με εκπροσώπους του Σωματείου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ζακύνθου συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς, ο οποίος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση-άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματα που απασχολούν και τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με τις κτηριακές υποδομές των γηπέδων ποδοσφαίρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστησαν και εκπρόσωποι της ΕΠΣ, αλλά και των διαιτητών, αναφέρθηκαν ζητήματα που αφορούν την υγιεινή των τουαλετών και των αποδυτηρίων, ενώ τέθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τις υδραυλικές και τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

Για το τελευταίο ζήτημα ήδη προγραμματίστηκε επιτόπια αυτοψία από υπαλλήλους του Δήμου, οι οποίοι θα καταγράψουν τις ανάγκες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και στη συνέχεια άμεσα θα γίνει παρέμβαση, αφού πλέον ο Δήμος είναι σε θέση να προμηθευτεί τα υλικά που απαιτούνται.

Σε ό,τι αφορά την καθαριότητα, ο Δήμαρχος τόνισε πως αυτό αποτελεί προτεραιότητα και εξετάζονται δύο λύσεις για την επίλυση του προβλήματος: Α) Ή η εργασία αυτή να ανατεθεί στον ανάδοχο που θα αναλάβει την καθαριότητα των δημοτικών κτηρίων εντός του 2018 ή Β) Οι άνθρωποι στους οποίους ο Δήμος έχει παραχωρήσει τις καντίνες των γηπέδων, να φροντίσουν και για την καθαριότητα.

Ο Δήμαρχος ανέφερε στους ποδοσφαιριστές ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει ρίξει μεγάλο βάρος στα θέματα του αθλητισμού και μάλιστα πλέον έχει συγκροτηθεί και γραφείο με το αντικείμενο αυτό, στο οποίο αρμόδιος είναι ο υπάλληλος του Δήμου, Σπύρος Μαραντινός.

«Για μένα τα προβλήματα της αθλητιώσας και της μαθητιώσας νεολαίας είναι προτεραιότητα και οι κατευθύνσεις που δίνω στις υπηρεσίες του Δήμου είναι να επιλύονται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Σας ευχαριστώ για αυτή τη συνάντηση και δεσμεύομαι πως στις αρχές Ιανουαρίου του 2018, πολλά από τα ζητήματα που σήμερα μου αναφέρατε θα έχουν δρομολογηθεί. Θέλω να σας ενημερώσω επίσης ότι έχουν γίνει πολλές εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Ζακυνθίων Ολυμπιονικών, το οποίο πλέον είναι εφάμιλλο μεγάλων γηπέδων των Αθηνών. Έχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες του Δήμου να ελεγχθούν οι κερκίδες όλων των γηπέδων, ενώ στόχος μας είναι να κατασκευαστεί αθλητικό κέντρο στο Φιολίτι» τόνισε ο Δήμαρχος.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Μαρία Παντή, η οποία και θα συντονίσει τις εργασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στα γήπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα