«Σύννεφα» στην Κεντροαριστερά – Νέες αιχμές Θεοδωράκη για Γεννηματά

Οξύνεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι σχετικά με διαδικαστικά ζητήματα του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο οποίος αν και βρίσκεται ακόμα στα «σπάργανα» εμφανίζει σημάδια αποσύνθεσης.

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή ανακοίνωση του Ποταμιού κατά της Φώφης Γεννηματά, με την οποία ζητούσε να μην γίνει εκλογική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου λόγω του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας.

Το ΠΑΣΟΚ

«σήκωσε το γάντι» απαντώντας στο Ποτάμι πως «αργά ξύπνησε», με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη να επιστρέφει το «μπαλάκι» στη Χαριλάου Τρικούπη και τη Φώφη Γεννηματά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Tο επιτελείο της κυρίας Γεννηματά επιμένει να θεωρεί την συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές ως δευτερεύον διαδικαστικό θέμα. Αρνούνται την ηλεκτρονική ψηφοφορία, ζητούν κάλπες την ημέρα του Μαραθωνίου. Εν ολίγοις θέλουν ένα κόμμα μικρό και ελεγχόμενο. Εμείς, αντιθέτως, αγωνιζόμαστε για ένα Κίνημα ανοιχτό και μεγάλο.

Υ.Γ: Όσον αφορά το Μαραθώνιο ο Σταύρος Θεοδωράκης το έχει θέσει στον Νίκο Κ. Αλιβιζάτο από τις αρχές Σεπτέμβρη. Και δημοσίως το έθεσε με συνεντεύξεις του και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα από τις 9 Σεπτεμβρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα