Συνεχίζονται τα τηλεφωνήματα στη ΓΑΔΑ για τον γιατρό «μαϊμού» – Δεκάδες καταγγελίες κι από επαρχία

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του Νίκου Κοντοστάθη και πολύ περισσότερο η δημοσίευση φωτογραφιών του, προκάλεσαν νέο γύρο καταγγελιών στην ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι και αργά το βράδυ της Δευτέρας, 35 πολίτες είχαν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία για να δηλώσουν ότι έπεσαν κι αυτοί θύματα του ψευτογιατρού, με κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις να είναι ιδιαιτέρως σοβαρές και μία εξ αυτών να αφορά και θάνατο και να χρήζει περαιτέρω διερεύνησης.

Μάλιστα, ο Ανακριτής έχει δώσει εντολή στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής να συνεχίσει την έρευνα και θεωρείται δεδομένο ότι

θα υπάρξει συμπληρωματική δικογραφία για την υπόθεση.

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο, πάντως κι επειδή πολλές από τις καταγγελίες αφορούν περιπτώσεις εκτός Αθηνών, στα αστυνομικά τμήματα της επαρχίας έχει σταλεί ειδική φόρμα με συγκεκριμένες ερωτήσεις για την υπόθεση τις οποίες οι καταγγέλοντες θα κληθούν να απαντήσουν ώστε να ληφθεί επίσημη κατάθεση.

Νέα σοκαριστική μαρτυρία

Σοκαριστική είναι μια ακόμα μαρτυρία μητέρας για τη δράση του ψευτογιατρού και για το πώς αντιμετώπιζε το παιδί της που ήταν άρρωστο.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο ψευτογιατρός είχε το θράσος να κατηγορεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το ίδιο το παιδί της.

Του έλεγε συγκεκριμένα: «Είσαι τεμπέλης και λαμόγιο και γι’ αυτό δεν σηκώνεσαι από κάτω από το πάτωμα που σε βάζω. Μέσα στην εκκλησία γινόντουσαν αυτά. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Από την Παιανία είχε πολλά θύματα» καταγγέλλει η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα