Συγκλονίζει ο γιος της 44χρονης: Κάποιος οδήγησε τη μητέρα μου στο σημείο θανάτου της (video)

Τα στοιχεία της νεκροψίας αναμένει η οικογένεια της 44χρονης αλλά και οι Αρχές προκειμένου να λύσουν το μυστήριο με τον θάνατό τηςΗ άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από πυροσβέστες του Kλιμακίου Θέρμου νεκρή στο πίσω κάθισμα του οχήματος της, φέροντας μάλιστα εγκαύματαΓια τον θάνατό της εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την εγκληματική ενέργεια έως και την αυτοκτονία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης μητέρας από το Αγρίνιο που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού,

δίνει ο γιος της άτυχης γυναίκας.

Ο 25χρονος Γιάννης, δηλώνει με βεβαιότητα ότι ο θάνατος της μητέρας του αποκλείεται να οφείλεται σε αυτοχειρία, αλλά κάποιος τη μετέφερε εκεί είτε νεκρή είτε ζωντανή.

Δείτε επίσης: Νεκρή εντοπίστηκε 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Παραμένουν μυστήριο τα αίτια θανάτου (video)

«Περιμένουμε τις απαντήσεις από τη νεκροψία και τα νεότερα στοιχεία που θα έχουν στα χέρια τους οι αρχές», δήλωσε στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα. Μεταξύ άλλων ο 25χρονος γιος της Ειρήνης Λαγούδη, δήλωσε ότι περιμένουν την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου να δουν με ποιον συνομίλησε η μητέρα του λίγο πριν τον θάνατό της. Παράλληλα ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το γεγονός πως η 44χρονη τους ειδοποίησε ότι θα πάει το αυτοκίνητό της στο συνεργείο ανήμερα των Θεοφανείων, ημέρα που τα όλα καταστήματα είναι κλειστά.

Πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε είναι και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, ο οποίος δήλωσε: «αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία».

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την 44χρονη στην Αιτωλοακαρνανία – Δολοφονία ή αυτοκτονία; (εικόνες – video)

Η γυναίκα, χήρα μητέρα τριών παιδιών (25,22 ετών και ανήλικο), δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και βρέθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού (περιοχή Πετροχωρίου Θέρμου) στην Τριχωνίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα