Η τελευταία πράξη της πολύνεκρης τραγωδίας στην Κρήτη – Μαζί θα κηδευτούν η Μαίρη και η μητέρα της

Ένα ακόμα «επεισόδιο» στη διπλή τραγωδία που συγκλονίζει από την περασμένη εβδομάδα όλη τη χώρα, θα γραφτεί την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Μαίρη και τη Δέσποινα.

Την 20χρονη Μαίρη και τη 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα, που σκοτώθηκαν ακαριαία, μαζί με τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της Μαίρης, Χρήστο Στεφανάκη, σε τροχαίο στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Δείτε επίσης: Χρήστος και Μαίρη: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο

– Μια σύντομη ιστορία αγάπης (εικόνες)

Η κηδεία των δύο γυναικών θα γίνει στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ρόδου.

Ο αγώνας των παιδοψυχολόγων για τη μικρή αδερφή

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της τραγικής οικογένειας, Νίκος, εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή ενώ αγωνία επικρατεί και για τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, τη 15χρονη Χριστίνα, που επίσης τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση της Χριστίνας παραμένει αρκετά ασταθής. Δεν έχει ακόμα μάθει για το θάνατο μητέρας και αδερφής της, ενώ ακόμα και για το παραμικρό χρειάζεται η έγκριση της ομάδας Παιδοψυχιάτρων και Ψυχολόγων αφού θεωρείται μία από τις δυσκολότερες περιπτώσεις (λόγω συνθηκών και όχι χαρακτήρα της κοπέλας) των τελευταίων ετών.

Έχει δοθεί εντολή να μην έχει εικόνα τηλεόρασης, να μην διαβάζει τίποτα και να μένουν μακριά από τη μονάδα όλοι οι δημοσιογράφοι. Ακόμα και για το παραμικρό παρεμβαίνει η ομάδα των Παιδοψυχιάτρων.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στην Κρήτη: Η 15χρονη δεν γνωρίζει πως έχασε τη μάνα και την αδερφή της (εικόνες)

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα