Στον ανακριτή ο πατέρας που έδενε και κακοποιούσε την κόρη του – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομη κατακράτησηςΙατροδικαστής διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα

Στον ανακριτή Χανίων οδηγείται σήμερα, Πέμπτη, ο 55χρονος πατέρας, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε την κόρη του, χτυπώντας και κλειδώνοντάς την στο δωμάτιό της.

Ο 55χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομη κατακράτησης.

Η 15χρονη κόρη του, συνοδευόμενη από τη μητέρα της περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που βίωνε με πρωταγωνιστή τον ίδιο της τον πατέρα.

Ιατροδικαστής

που εξέτασε την κοπέλα διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.

Το χρονικό

Στο σπίτι επικρατούσε καθεστώς φόβου και τρόμου, ενώ οι εξάρσεις βίας από την πλευρά του 56χρονου πατέρα της ήταν πολλές.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ο πατέρας της έφτασε στο σημείο να δέσει την κόρη του ακόμα και με χειροπέδες από το σώμα καλοριφέρ.

Όταν η 15χρονη κόρη κατάφερε να λυθεί από τις χειροπέδες, μαζί με τη μητέρα της, αποφάσισαν να αναζητήσουν βοήθεια και προστασία στην Αστυνομία Χανίων όπου κατήγγειλαν τα όσα είχαν βιώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα