Οκτώ οι συλληφθέντες για την επίθεση στο Μάντσεστερ – Πιθανό δίκτυο τρομοκρατών

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την εξάπλωση πιθανού δικτύου τρομοκρατών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξηΗ πρωθυπουργός Μέι θα επισπεύσει την επιστροφή της από τη σύνοδο G7Ελεύθερη η γυναίκα που είχε συλληφθεί στο Μπλάκλεϊ

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει συλλάβει δύο ακόμη υπόπτους σε σχέση με την βομβιστική επίθεση στο στάδιο του Μάντσεστερ.

Ο συνολικός αριθμός των υπόπτων που κρατούνται είναι οκτώ, σύμφωνα με ανάρτηση των αστυνομικών αρχών στο Twitter.

Οι έρευνες της αστυνομίας για

τον εντοπισμό και την εξάπλωση πιθανού δικτύου τρομοκρατών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ελεύθερη η γυναίκα που είχε συλληφθεί στο Μπλάκλεϊ

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι η γυναίκα που είχε συλληφθεί στην περιοχή του Μπλάκλεϊ, σε σχέση με την επίθεση στο στάδιο του Μάντσεστερ, αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση στο Twitter.

Η πρωθυπουργός Μέι θα επισπεύσει την επιστροφή της από τη σύνοδο G7

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα επιστρέψει στη Βρετανία πριν το τέλος της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά πιο ανεπτυγμένων χωρών (G7) στη Σικελία, μετά από την αναβάθμιση του επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής σε «κρίσιμο» από την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα, δήλωσε την Τετάρτη ανώτατο στέλεχος της κυβέρνησης.

Η Μέι σκόπευε να παραστεί στη σύνοδο έως το τέλος του προγράμματος το Σάββατο, αλλά τώρα πρόκειται θα επιστρέψει μετά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα