Στην ίδια φυλακή οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο – Στο νοσοκομείο ο 19χρονος

Ο 19χρονος Αλβανός, λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους, μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος ΈλληναςΟ 19χρονος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τουΕντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης

φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο βρίσκονται πλέον στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 19χρονος Αλβανός, λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους, μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα στο Φελλί, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Στο νοσοκομείο ο 19χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο 19χρονος μεταφέρθηκε, κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών για να κάνει σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του, την ημέρα εισαγωγής του στις φυλακές της πόλης.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους.

Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που βιντεοσκόπησε τον ξυλοδαρμό του 19χρονου

Εντοπίστηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι δικογραφία σχηματίζεται και σε βάρος των 12 κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέσχοντες στον ξυλοδαρμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα