Στη δεύτερη θέση η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Συγχρονισμένης Κολύμβησης

Με σημαντικές διακρίσεις για την ελληνική αποστολή ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή 7/5 στο Κούνεο της Ιταλίας το Ευρωπαϊκό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, με την Ελλάδα να κατακτά τη δεύτερη θέση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου συγκεντρώνοντας 87,8000 βαθμούς στον τελικό και ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπως και στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου.

Το χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου

κατέκτησαν οι Ισπανίδες Όνα Καρμπονέλ και Πάουλα Ραμίρεθ, οι οποίες βαθμολογήθηκαν με 93,1333 και άφησαν στην δεύτερη θέση τις Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Κοστάντζα Φέρο (91,5000).

#SYNCHROCUNEO2017#European #SynchronisedSwimming ChampionsCup#Medals #TeamTech
1. @FINOfficial_
2. @RFEN_directo
3. #SynchroGreece pic.twitter.com/YRNJhAttys

LEN EuropeanAquatics (@LENaquatics) May 6, 2017

Την τρίτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του μικτού ντουέτου που ήταν ο τελευταίος τελικός της διοργάνωσης κατέκτησαν η Σίλια Κοφίδη και ο Βασίλης Γκορτσίλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μετάλλιο ήταν εξασφαλισμένο για τα ελληνικά «χρώματα», καθώς στον τελικό συμμετείχαν μόλις τρεις χώρες. Το ελληνικό ζευγάρι συγκέντρωσε 69,6667 βαθμούς, την ώρα που το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μαριάντζελα Περουπάτο και Τζιόρτζιο Μινιζίνι από την Ιταλία με 87,6333 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση πήρε το ισπανικό ζευγάρι των Μπέρτα Φερέρας και Πάου Ρίμπες με 82,9000 βαθμούς.

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι ελληνίδες αθλήτριες στο κόμπο όπου βαθμολογήθηκαν με 86,5667 και πήραν τη δεύτερη θέση, ελάχιστα πίσω από τη νικήτρια Ουκρανία (86,7000β.), αλλά μπροστά από την οικοδέσποινα Ιταλία (84,9000β.).

#SYNCHROCUNEO2017#European #SynchronisedSwimming ChampionsCup#podium #FreeCombination
1.#SynchroUkaine
2.#SynchroGreece
3. @FINOfficial_ pic.twitter.com/HyIJyQ6kBL

LEN EuropeanAquatics (@LENaquatics) May 7, 2017

Την ελληνική ομάδα αποτελούσαν οι Μαρία-Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Σίλια Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Σαραντίδη, Αννα-Μαρία Ταξοπούλου και Αθανασία Τσόλα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα