Σου περισσεύουν 1.100.000 ευρώ; – Μπορείς με αυτά να… νοικιάσεις τον Ρονάλντο

Μπορείς να νοικιάσεις τον Ρονάλντο για 1.000.000 ευρώ για 4,5 ώρεςΤην αποκάλυψη έκανε το βιβλίο «Football Leaks: The Dirty Business of Football»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις προσφέρει και υπηρεσίες εκτός γηπέδων σε οποιονδήποτε χρειαστεί την παρουσία του, φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο που είναι αρκετά τσιμπημένο.

Το βιβλίο «Football Leaks: The Dirty Business of Football» στο οποίο αποκαλύπτονται

λεπτομέρειες για τα συμβόλαια των Πολ Πογκμπά και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αναφέρει, επίσης, για το ποσό που καλούνται να πληρώσουν όσοι θέλουν να νοικιάσουν τον πορτογάλο σταρ.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 1.100.000 ευρώ για 4,5 ώρες και ο ενδιαφερόμενος θα το πληρώσει στην εταιρεία που διατηρεί ο 32χρονος, τη Multisports & Image Management.

Σύμφωνα με το Sport24, μια εταιρεία με έδρα στη Σαουδική Αραβία, είχε επιλέξει να το κάνει πράξη το 2013. Πληρώνοντας αυτό το ποσό, της δόθηκε και η άδεια να χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο για διαφημιστικούς λόγους στη διάρκεια της συνάντησής τους, να βγάλει μερικές φωτογραφίες μαζί του, να γίνουν δύο αναφορές του ονόματος της εταιρείας στο προφίλ του παίκτη στο Instagram και να της δοθούν πέντε υπογεγραμμένες φανέλες από τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα