«Σοδόμισα μια γυναίκα σε γύρισμα», αποκάλυψε ο Ράσελ Κρόου

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ράσελ Κρόου, προχώρησε σε μία αποκάλυψη – σοκ, στο πλαίσιο της απονομής των αυστραλιανών βραβείων Arts.

Συγκεκριμένα, ο Κρόου αποκάλυψε ότι… σοδόμισε μία γυναίκα κατά την διάρκεια γυρισμάτων ερωτικής σκηνής για την ταινία «Romper Stomper», αστειευόμενος μάλιστα πως ότι συνέβη, συνέβη κατά λάθος.

«Στην ταινία έπρεπε να κάνω πως σοδομίζω την ηθοποιό, Ζακλίν Μακένζι. Προσπαθούσα να κρατήσω το προστατευτικό που φορούσα μακριά από το δικό της. Βλέπετε, φορούσε ένα πλαστικό

πράγμα που είναι ειδικό για τέτοιες σκηνές, έτσι ώστε να προστατεύσει το σώμα της. Εν τέλει δεν έγινε όπως νομίζαμε, καθώς το δικό μου προστατευτικό έσπασε την ώρα του γυρίσματος. Αλλά στην πρεμιέρα η αγαπημένη της μητέρα, που έχει πια πεθάνει, μας “ξεκαθάρισε” πώς το είδε εκείνη, ήταν σοδομισμός. Σε κάθε περίπτωση, αυτή ήταν μια ιστορία για την ευαισθησία», είπε, προσπαθώντας να παρουσιάσει το γεγονός ως αστείο.

Πολλοί θεώρησαν την ιστορία του προκλητική και προσβλητική, γεγονός που οδήγησε στο «κόψιμό» της από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων στην Αυστραλία.

Να σημειωθεί ότι η Ζακλίν Μακένζι, μέσω του λογαριασμού της στο facebook και το κίνημα #Μetoo, είχε δηλώσει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας της. Ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν εννοούσε το περιστατικό με τον Ράσελ Κρόου.

«Η ταινία γυρίστηκε το 1991, ήμασταν και οι δύο αρχάριοι, πραγματικά ήταν μια πολύ άβολη στιγμή, όπου προσπαθούσαμε να διατηρήσουμε την σεμνότητά μας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μακένζι.



Keywords
Αναζητήσεις
σοδομαζω,
Τυχαία Θέματα