Δεν βρήκαν στον ΣΚΑΪ κατοικία που πλειστηριάζεται τώρα, οπότε χρησιμοποίησαν μία του 2012

Δεν πέρασε ούτε βδομάδα από τη στιγμή που οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου «σκότωσαν» κάθε λογική ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τον νέο ΚΟΚ που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι φτωχοί μπορούν να σκοτώνουν κόσμο στον δρόμο λόγω των χαμηλών προστίμων και σήμερα ήρθε νέο κρούσμα.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΪ: Σκοτώνοντας τη λογική ή πώς οι φτωχοί μπορούν να σκοτώνουν όποιον θέλουν

Αυτή τη φορά η αντιπολίτευση

στις κυβερνητικές πολιτικές συνεχίζεται σε άλλο πεδίο, αυτό των πλειστηριασμών, όπου οι δημοσιογράφοι του σταθμούς ως γνήσιοι υπηρέτες αυτών που υπερασπίζονται πολιτικά και ταξικά έχουν εξαπολύσει… ανένδοτο.

Οι προσπάθειες να βρεθεί κάποιος άνθρωπος που έχει ακίνητο κάτω των 300.000 ευρώ -όριο που έχει θέσει για τις πρώτες κατοικίες η κυβέρνηση- το οποίο τίθεται σε πλειστηριασμό, μάλλον απέβησαν άκαρπες. Κάτι τέτοιο όμως δεν πτόησε τα «μυαλά» του σταθμού, τα οποία έκριναν ότι… μπορεί να γίνει δουλίτσα κι αλλιώς.

Δείτε επίσης: «Δεν θα υπάρξει πλειστηριασμός για πρώτη κατοικία αξίας κάτω από 300.000 ευρώ»

Φιλοξένησαν λοιπόν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, του οποίου η πρώτη κατοικία είχε τεθεί υπό τραπεζικό έλεγχο το 2012 -όπως ανέφερε δις ο ιδιοκτήτης- χρονιά στην οποία αν θυμόμαστε καλά κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και πέρυσι, το 2016 η απόφαση τελεσιδίκησε, με αποτέλεσμα τώρα να μένει απλά να εφαρμοστεί.

«Βγάζουμε αυτή την περίπτωση για να την αναδείξουμε, για να απαντήσουμε σε όσους λένε ότι τα ΜΜΕ λένε ψέματα», είπε με παράπονο ο Δημήτρης Οικονόμου, την ώρα που έκανε αυτό ακριβώς. Έλεγε ψέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα