Σίλβα και Κουαρέσμα στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στην Πορτογαλία (εικόνες)

Μηνύματα συμπαράστασης και απέραντης θλίψης στέλνουν οι διεθνείς Πορτογάλοι, Ρικάρντο Κουαρέσμα και Αντριέν Σίλβα για τις φονικές φωτιές που κατακαίουν την Πορτογαλία.

Δείτε επίσης:Τριήμερο εθνικό πένθος στην Πορτογαλία μετά τις φονικές πυρκαγιές – Τουλάχιστον 36 νεκροί

«Η καρδιά μου πάει να σπάσει από τα νέα που μαθαίνω. Η Πορτογαλία καίγεται για άλλη μια φορά, ήταν ένα τραγικό καλοκαίρι

αλλά και αυτό το φθινόπωρο δεν είναι καλύτερο. Σκληρή μάχη με τις φλόγες, είναι γονείς, παιδιά, αδέρφια που χάνουν τη ζωή τους για να ξεφύγουν από τις πυρκαγιές … είναι μια τραγωδία που συμβαίνει στη χώρα μου. Προσεύχομαι για όλους εσάς που υποφέρετε, η καρδιά μου είναι μαζί σας», έγραψε ο Ρικάρντο Κουαρέσμα.

Ο Αντριέν Σίλβα έγραψε: «Είναι βαθιά η θλίψη μου να βλέπω τη χώρα μου ξανά να είναι μέσα στις φλόγες. Θέλω να δείξω την αλληλεγγύη μου σε όλα τα θύματα αυτών των πυρκαγιών και τις οικογένειές τους. Αλλά και σε όλους τους πυροσβέστες, που τους ευχαριστώ πολύ για την σκληρή και επώδυνη δουλειά που κάνουν».

É com profunda tristeza que vejo o meu país, uma vez mais, a ser consumido pelas chamas. Venho demonstrar a minha solidariedade para com todas as vítimas destes incêndios e seus familiares. A todos os bombeiros um muito obrigado pelo vosso esforçado e tão doloroso trabalho.

A post shared by Adrien Silva (@adriensilva23) on Oct 16, 2017 at 6:28am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα