Μαυροβουνιώτης: Η υποψηφιότητά μου μπορεί να φτάσει το 6%

Για διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, κάνει λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Φοίβος Μαυροβουνιώτης, επιρρίπτοντας ευθύνες στις Τράπεζες, την κυβέρνηση Χριστόφια, τη νυν κυβέρνηση και τη Βουλή για το κούρεμα καταθέσεων.

Καταλογίζουμε

ευθύνη σε όλους, είπε. Από την κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια, που υποστήριζε ότι είμαστε μία μικρή χώρα και η κρίση θα μας προσπεράσει, μέχρι την κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, που δεσμεύονταν και έδινε φρούδες διαβεβαιώσεις και υποσχέσεις, και τη Βουλή, που έλαβε αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις.

Δεν μπορεί κανείς, τόνισε, να επεμβαίνει σε ιδιωτικές συμβάσεις, ούτε να παραβιάζει την Αρχή της ισότητας, καταστρέφοντας ολοσχερώς μία κατηγορία ανθρώπων.

Αυτό που με ανησυχεί, δήλωσε, είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν τήρησε τις υποσχέσεις του. Σε συναντήσεις που είχα μαζί του, είπε, με διαβεβαίωνε ότι θα αποζημιωθούμε, επειδή έχουμε εξαπατηθεί και έχουμε παραπλανηθεί. Στην ερώτηση, μάλιστα, πού θα βρει τα χρήματα, απαντούσε «αυτό είναι δικό μου θέμα». Στην πορεία τα άλλαξε και μου έλεγε «έχεις εκλάβει τις προσπάθειές μου ως δεσμεύσεις».

Ο κ. Μαυροβουνιώτης δήλωσε ότι, καθώς υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι θέλουν να δώσουν μία ψήφο διαμαρτυρίας και καταδίκης ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, κατά την έκφρασή του, η υποψηφιότητά του για την προεδρία της Δημοκρατίας μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και το 5- 6%.
Την ερχόμενη Κυριακή, ανέφερε, θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα