Σε… πνεύμα κατάνυξης ο Κασιμάτης – Νέα χυδαιολογία κατά του Τεμπονέρα (εικόνα)

Μετά τον σεξιστικό του «οχετό» κατά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο αρθρογράφος της Καθημερινής, Στέφανος Κασιμάτης, επέστρεψε με ένα σχόλιο γεμάτο άγνοια και χολή για έναν άνθρωπο που δεν είναι πια εν ζωή και δεν έχει καν τη δυνατότητα να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασιμάτης γράφει σε σύντομο σχόλιο με αφορμή την ονοματοδοσία των τούνελ της Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών: «…καλά ο Στεφανόπουλος, καλά και ο Παπανδρέου,

αλλά ο Τεμπονέρας τι προσέφερε στη χώρα, εκτός από τον θάνατό του υπερασπιζόμενος μια μαθητική κατάληψη στην Πάτρα;».

Και συνεχίζει ο αρθρογράφος: «…προσέφερε, διότι δολοφονήθηκε σε μια μαθητική -όχι φοιτητική- κατάληψη και οι καταλήψεις αυτές ήταν το ‘’σχολείο’’, η πραγματική alma mater, του πρωθυπουργού. Οι καταληψίες μας κυβερνούν. Και ποιος ξέρει; Αν ζούσε ο μακαρίτης, μπορεί σήμερα να ήταν βουλευτής, ίσως ακόμη και υπουργός, του ΣΥΡΙΖΑ».

Φαίνεται ότι ο αρθρογράφος δεν πήρε το μάθημά του μετά τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του κατά της Χριστοδουλοπούλου, όπου και αναγκάστηκε να απολογηθεί.

Θέλοντας να εκφράσει την αποψάρα του, μας έκανε για μία ακόμη φορά πασιφανές την πολιτική γραμμή», που είτε πρέπει, είτε θέλει παθιασμένα να ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα