Σε πενταετή ποινή φυλάκισης καταδικάστηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε την Τζούλια Αλεξανδράτου ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή, επί σκοπού φοροδιαφυγής και την καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκιση, με την ποινή να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Η δικαστική υπόθεση ξεκίνησε το 2010, μετά την κυκλοφορία του πρώτου ροζ dvd του μοντέλου, το οποίο είχε πλασαριστεί ως sex tape.

Η Αλεξανδράτου είχε εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά της για την κυκλοφορία του dvd, προκαλώντας την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο το μοντέλο και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Στην κατάθεσή της, η Αλεξανδράτου υποστήριξε πως δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής, ότι δεν είχε εισπράξει αμοιβή γι’αυτό και πως η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρη Σειρηνάκης κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Αλεξανδράτου για το dvd έναντι αμοιβής 150.000 €.

Στο δικαστήριο, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία παραγωγής Sirina αθωώθηκε καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με το γνωστό μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα