Τι αποκαλύπτει για τη σχέση σας η στάση που κοιμάστε

Ο τρόπος που ο καθένας μας κοιμάται με τον/την σύντροφό του αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση που έχουμε, σύμφωνα με σχετική έρευνα. Διαπιστώθηκε πως τα ζευγάρια τείνουν να κοιμούνται με πέντε διαφορετικούς τρόπους στο ίδιο κρεβάτι ενώ κάθε στάση σημαίνει κάτι διαφορετικό για το συναισθηματικό τους δεσμό.

Στάση «κουτάλι». Η «προστατευτική» στάση ύπνου: το «μεγάλο κουτάλι» προστατεύει το μικρό αγκαλιάζοντάς το.

Χωριστά «κουτάλια». Οι δύο σύντροφοι κοιμούνται στην ίδια στάση αλλά με μια απόσταση μεταξύ τους.

Τη στάση αυτή υιοθετούν ζευγάρια σε μακροχρόνιες, στενές σχέσεις.

Με την πλάτη ο ένας στον άλλον. Η απόσταση στο κρεβάτι μπορεί να υποδηλώνει και απόσταση στη σχέση, ωστόσο σύμφωνα με μια ψυχολόγο, οι άνθρωποι που κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο αισθάνονται ασφαλείς με τον εαυτό τους και ανεξάρτητοι μέσα στη σχέση.

Η «καταδίωξη». Ο ένας σύντροφος «κυνηγάει» τον άλλον κατά τη διάρκεια της νύχτας σε μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά του. Το άτομο που καταδιώκεται είτε θέλει ο/η σύντροφός της/του να τον «κυνηγά», είτε το «παίζει» δύσκολη/ος.

Με «μαξιλάρι» το στήθος του άλλου. Όταν ο ένας κοιμάται στο στήθος του άλλου σημαίνει ότι πρόκειται για καινούργιο ζευγάρι, που κυριαρχεί το πάθος. Σε μια καινούργια σχέση, οι δύο σύντροφοι είναι πιθανό να θεωρούν απαραίτητη τη δέρμα με δέρμα επαφή πριν τον ύπνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα