Σε όλη την Ελλάδα ψάχνουν τον Σώρρα και τη σύζυγό του

Ασσύληπτος παραμένει ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις»Βαρύτατες διώξεις κατά του 50χρονου Πατρινού και 7 συνεργατών του

Σε όλη την Ελλάδα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει δίωξη για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Στο μικροσκόπιο τέθηκαν δεκάδες δικογραφίες που εκκρεμούσαν διάσπαρτες στη χώρα, όπως αυτή που είχε σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πελοποννήσου για τα

περίφημα εξώδικα, η μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου κ.λπ. Το πόρισμα της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ευγενίας Αυλίδου, η οποία διενήργησε την έρευνα, αποκαλύπτει την έκταση της απάτης του 50χρονου Πατρινού ο οποίος -όπως διακριβώνεται με τη…βούλα της Δικαιοσύνης- δεν διαθέτει ούτε ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο και επί σειρά ετών υποβάλλει μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

Παρ’ όλα αυτά, έχει καταφέρει να… προσηλυτίσει τουλάχιστον 12.000 πολίτες οι οποίοι έχουν επικαλεστεί τα ανύπαρκτα 600 δισ. για την εξόφληση χρεών τους σε εφορίες, Ταμεία κ.λπ., προκαλώντας ανυπολόγιστη… αιμορραγία εσόδων για το Δημόσιο. Ενδεικτικά αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα ότι μόνον στην περίπτωση 115 πολιτών που επικαλέστηκαν «εξώδικα Σώρρα», το ΙΚΑ απώλεσε 4.700.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, εκτός από το αγρόκτημα στη Λακωνία, οι αστυνομικοί έχουν πραγματοποιήσει έρευνες σε συνολικά 16 σπίτια σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πελοπόννησο, Διόνυσο, Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη.

Οι περιοχές αυτές δεν επελέγησαν τυχαία αλλά προέκυψαν από πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν σχετικά με οικήματα οπαδών του κόμματος Σώρρα για τους οποίους υπήρχε η υποψία ότι μπορεί να πρόσφεραν καταφύγιο στον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις» και τη σύζυγό του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ενώπιον τους η σύζυγος του Σώρρα με την ελπίδα ότι παρά τη σε βάρος της καταδικαστική απόφαση δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή ως μητέρα ανήλικου κάτω των 10 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα