Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος στην Κάλυμνο – Στα χέρια του ιατροδικαστή η σορός (εικόνα)

Στη δημοσιότητα δίνουν τα τοπικά μέσα το μέρος όπου 15χρονος εντόπισε τη σορό του 21χρονου φοιτητήΣτο νησί καταφθάνει ιατροδικαστής

Νεκρός και πιθανότατα δολοφονημένος εντοπίστηκε ο 21χρονος φοιτητής Νικόλαος Χατζηπαύλου, στις 5 το απόγευμα το Σαββάτου, στην ευρύτερη περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη του. Τον 21χρονο φοιτητή εντόπισε 15χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα.

Δείτε επίσης: Νεκρός βρέθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο – Πιθανότερο σενάριο η δολοφονία

Η σορός του φοιτητή βρέθηκε σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα

σε διάφορα σημεία. Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr η σορός του Νίκου θα παραμείνει στο χώρο που εντοπίσθηκε, φυλασσόμενη εν αναμονή του Ιατροδικαστή που έφτασε στο νησί το πρωί της Κυριακής.

Επίσης στο νησί έφτασε κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Στο χάρτη παρακάτω φαίνεται η θέση στην οποία βρέθηκε το σώμα, παρά το γεγονός πως τα παπούτσια του είχε εντοπιστεί πριν μέρες πολλά χιλιόμετρα μακριά.

Οι εκτιμήσεις των αρχών

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν την αυτοψία.

Εντύπωση προκαλεί πως το σημείο είχε ερευνηθεί τις προηγούμενες ημέρες και δεν είχε εντοπιστεί ο άτυχος νέος. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν είχε γίνει αντιληπτός ή ότι ο δράστης ή οι δράστες τον έσυραν εκ νέου από το σημείο του φονικού.

Μάλιστα, από τις Αρχές πιστεύουν πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του, τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, κατά τις νυχτερινές ώρες της Παρασκευής.

Οι έρευνες γίνονται προς πάσα κατεύθυνση συμπεριλαμβανομένων των κυνηγών που είχαν βγει στο βουνό εκείνη την ημέρα και εξετάζεται βεβαίως η πιθανότητα ο άτυχος νέος να έπεσε άθελά του πάνω σε κάποια παράνομη συναλλαγή με μοιραία για εκείνον αποτελέσματα, αφού η ευρύτερη αυτή περιοχή θεωρείται αρκετά κακόφημη και συχνάζουν εκεί τοξικομανείς και άτομα που διακινούν ναρκωτικά.

Η «Γραμμή Ζωής Silver Alert» επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο facebook τη θλιβερή είδηση για τον άτυχο Νίκο Χατζηπαύλου.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο (εικόνα)

Δυστυχώς ο Νικόλας βρέθηκε νεκρός..από τις πρώτες ενδείξεις μάλλον πρόκειται για δολοφονία!!

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ενδεχομένως έχει πυροβοληθεί, ωστόσο για να είναι σίγουροι αναμένουν στο νησί ιατροδικαστή από την Ρόδο που θα μεταβεί για αυτοψία, η οποία θα γίνει πιθανόν το πρωί για να βλέπει καλύτερα και στη συνέχεια θα μεταφερθεί η σορός στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα γίνουν η νεκροψία-νεκροτομή και όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις.

Πρόσθετα, ακριβώς για την καλύτερη διερεύνηση της υπόθεσης, μεταβαίνει εσπευσμένα στην Κάλυμνο και κλιμάκιο εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που θα παράσχουν βοήθεια και την τεχνογνωσία τους στους συναδέλφους τους, για την συντομότερη το δυνατό εξιχνίαση της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα