Ο ανάγωγος της Κυριακής: Της Σαουδικής Αραβίας το κάγκελο

Πριν πάμε Σαουδική Αραβία ας κάνουμε μια στάση στο Χονγκ Κονγκ. Πιάσανε μια ψηλή Ελληνίδα – μοντέλο στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Με 2,6 κιλά κοκαΐνη στην τσάντα της που δεν ξέρει κι αυτή πώς βρέθηκε εκεί. Διαβάζουμε δεξιά και αριστερά να καταλάβουμε τι έχει γίνει και μεταξύ αυτών διαβάζουμε ότι κάποιος είπε στο 19χρονο μοντέλο «βάλε κι αυτόν τον μπακλαβά στην τσάντα».

Και τελικά

ο μπακλαβάς ήταν δυόμιση κιλά σκόνη κοκαΐνη.

Όπως λέει και το τραγούδι:

Μπακλαβάς περνά,
σκόνη γίνεται
σήκωσε το φουστανάκι σου να
δω τι γίνεται.

Μια είναι η λέξη για την 19χρονη. Έμπλεξε. Να σε ανακρίνουν σε κινέζικο τμήμα δεν υπάρχει χειρότερο. Προκειμένου να μην την ακούς αυτή τη γλώσσα που είναι σα να πριονίζουν όρχεις ποντικιού, μπορείς να ομολογήσεις και έγκλημα που δεν έκανες.
Οι γονείς ήξεραν ότι η κόρη ήταν στην Καλαμάτα. Και ότι σπούδαζε σε ΙΕΚ. Γενικά, πάντα οι γονείς έχουν την καλύτερη ενημέρωση.

Βρε κορίτσι μου τι αφήνεις τον ευλογημένο χασισότοπο και πας στα ξένα να κουβαλάς σκόνες. Αυτή υπέθεσε, μου λέει ένας φίλος μου, ότι επειδή είναι ψηλή δεν θα φτάσουν μέχρι πάνω οι κοντοκινέζοι να την ψάξουν

Είδες εκεί τους βάζουν κουκούλες. Εδώ οι δημοσιογράφοι που είναι τα «βαποράκια» των αφεντικών τους το κάνουν χωρίς κουκούλες.

Πιάστηκαν δημοσιογράφοι να κουβαλάνε fake news στον ΣΚΑΪ. Στη μαμά τους είχαν πει ότι είχαν σπουδάσει δημοσιογραφία. Ο ρουφιάνος στη γλώσσα της δημοκρατίας λέγεται καμιά φορά και δημοσιογράφος.

Τελικά, τι έγινε με αυτή τη συμφωνία στη Σαουδική Αραβία; Θα τους στείλουμε βλήματα ή θα μας μείνουν αμανάτι.
Έχω πρόταση.
Ανάγωγη.
Να πυροβολούνται συνταξιούχοι για ν’ ανέβει κι άλλο το πρωτογενές πλεόνασμα.
Να υπενθυμίσω ότι από πρωτογενές πλεόνασμα πήγε και ο Σαμαράς.
Αφού εξάντλησε την κοινωνία τον πήρε ο διάολος.

Παιδιά χαλαρώστε.
Μας έχετε εξουθενώσει.
Δεν μπορούμε να σύρουμε τα πόδια μας.
Η κατάσταση είναι
χάνω το διαμέρισμα,
μα έχω να πάρω μέρισμα.

Απόρρητα έγγραφα βουτηχτήκαν απ’ το υπουργείο και τα πήγε ο Λοβέρδος συνταγματολόγος πράγμα και τα κατέθεσε.
Έχουν πάθει αμόκ χωρίς εξουσία.
Πολιτικά πρεζόνια.
Λοβέρδος, ο Άδωνις του ΠΑΣΟΚ.

Πέραν των απορρήτων όμως ας έρθουμε στο δια ταύτα.
Τι είναι αυτή η συμφωνία;
Ετοίμαζε και αποστασία διάβασα σε μια εφημερίδα ο Μητσοτάκης με βάση τα απόρρητα. Θα αποστατούσαν κάποιοι των ΑΝΕΛ απ’ ότι κατάλαβα!
Όποιος νιώθει ότι δεν θα βγει στις άλλες εκλογές έχει μια καλή ευκαιρία να πουληθεί τώρα.
Γίνονται αυτά τα πράγματα.
Εδώ ο μπακλαβάς του κοριτσιού έγινε σκόνη και δεν μπορεί η ψήφος να γίνει μαύρο χρήμα;
Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι άγρια μαφία.
Αλλά αυτά είναι λόγια της φαντασίας. Μου τα είπε ο εξωγήινος.

Τα όποια απόρρητα θα τα διαβάσει αύριο, Δευτέρα, ο Κυριάκος στη Βουλή;
Και με βάση αυτά, λέει, θα ζητήσει να φύγει η κυβέρνηση να έρθει αυτός με την αδερφή του;
Να επιστρέψει η τιμιότητα στον τόπο, ρε παιδιά.
Η τίμια Δεξιά!

Να σου πω κάτι;
Είναι τελικά πολλοί οι κλεφτές και τα λαμόγια στην Ελλάδα.
Σ’ όποια χωρά παρακμάζει, οι σάπιοι είναι περισσότεροι.
Βρωμάει η χώρα.
Βρωμάει μάγκες.

Το Ελ Αλαμείν αύριο στη Βουλή.
Στον ρόλο του Λόρενς της Αραβίας ο Καμμένος.
Στον ρόλο της καμήλας ο Τσίπρας.
Στον ρόλο της άμμου της ερήμου ο Κυριάκος.

Τσίπρας και Κυριάκος θα ντυθούν σαουδάραβες πετρελαιοπαραγωγοί για να κάνουν και λίγο νούμερα τηλεθέασης.

Εν τω μεταξύ, μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, Φίλης, Σκουρλέτης και Κυρίτσης διαφωνούν να πουλάμε περισσευούμενο πολεμικό υλικό διότι λέει το θέμα είναι πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό το υλικό.
Με συγχωρείτε, ρε παιδιά, σφαίρες είναι. Τι θέλετε; Να τις κάνουν με πατάτες στον φούρνο; Εμείς τις σφαίρες αυτές εδώ για τι τις έχουμε;;
Για να στολίζουμε χριστουγεννιάτικα δέντρα;;; Τις έχουμε μην μπει ο Τούρκος για ν’ αρχίσουμε τα μπαμ μπουμ.
Τι άλλες μαλακίες θ’ ακούσουμε;;
Δηλαδή αν μας περισσεύουν τανκς θα τα κρατήσουμε να μη τα πάρουν οι άλλοι και κάνουν πόλεμο;;
Εμείς γιατί τ’ αγοράσαμε;;
Θα τρελαθώ, ρε μαλάκα, που μπορεί να φτάσει αυτή η αριστερή μαλακία.

Υ.Γ.1: Παχουλό, παχουλό θα είναι το κοινωνικό μέρισμα, όπως διαβάζω τα νούμερα, το οποίο θα κατανεμηθεί στο 32% του πληθυσμού. Έτσι, θα κάνουν Χριστούγεννα κι αυτοί που θα έλεγαν υπό άλλες συνθήκες το ψωμί ψωμάκι. Εκεί καταντήσαμε. Να έχουμε υποβληθεί στη μεγαλύτερη φορολογική αφαίμαξη των τελευταίων χρόνων και να λέμε κι ευχαριστώ που θα κάνουμε γιορτές. Ε, ε…

Υ.Γ.2: Τα μάθατε τα νέα; Εδώ και λίγο καιρό υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ σχετικά με την πιθανότητα ίδρυσης νέου κόμματος στα δεξιά της. Και φυσικά αυτό που προβληματίζει την αυλή του Κυριάκου δεν είναι το ιδεολογικό πρόσημο αυτού του κόμματος (αν θα γίνει). Αλλά το ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες στα επιχειρηματικά συμφέροντα που τη στηρίζουν και τα στηρίζει. Ωστόσο, από την Τετάρτη ο προβληματισμός εντάθηκε. Το γιατί, βρίσκει απάντηση στα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν παραιτήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά: Ο «Πειραιάς Νικητής» ήρθε για να μείνει εντός και εκτός των ορίων της πόλης. Αυτό το «εκτός» είναι εκείνο τους ανησυχεί. Γιατί ο Ολυμπιακός από μόνος του είναι ένα κόμμα. Σκέψου να γίνει η κόκκινη Δεξιά;

Υ.Γ.3: Ένα πουλάκι μέσα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην Πειραιώς, μου είπε ότι κρυφάκουσε κάτι «γαλάζιους» να μιλάνε για την επίθεση στον αστυνομικό στη Γλυφάδα. Όμως, η κουβέντα ξαφνικά πήγε στα ρουσφέτια και «καπάκι» στη Φάνη-Πάλλη. Πώς συνδέονται αυτά μεταξύ τους δεν κατάλαβα, οπότε κάθε βοήθεια δεκτή. Γιατί ψάχνω και τον εξωγήινο και δεν τον βρίσκω.

Υ.Γ.4: Διάβασα ότι πήγαν κάποιοι μετανάστες να βοηθήσουν τους κατοίκους της Μάνδρας, αλλά έφαγαν «άκυρο». Ήθελαν, λέει, ελληνική χείρα βοηθείας. Όχι σκουρόχρωμη…

Υ.Γ.5: Κάπου θα πήρε το μάτι σας την κυρία Κριεκούκη, δεν μπορεί. Τις τελευταίες μέρες δεν άφησε κανάλι για κανάλι και εκπομπή για εκπομπή. Σαν τον Άδωνη ένα πράγμα. Άλλωστε, λίγο πολύ, τα ίδια με αυτά που λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ λέει. Φταίει η Περιφέρεια, φταίει το Υπουργείο, φταίει η κυβέρνηση, φταίει ο κακός μας ο καιρός, όχι όμως η ίδια. Βαθύ ΠΑΣΟΚ, όχι αστεία.

Το νύχι όμως βαμμένο κομπλέ, όπως θα δούμε στο βίντεο. Πλημμύρα, πλημμύρα, καταιγίδα, καταιγίδα, αλλά η κυρία Κριεκούκη μέσα στην κιβωτό του Νώε το νύχι το έβαψε κομπλέ.

Υ.Γ.6: Πιστός στρατιώτης του Μητσοτάκη δηλώνει ο Άδωνις. Είναι η ίδια δήλωση που είχε κάνει για τον Καρατζαφέρη λίγο πριν του την κάνει. Όταν κάποιος δηλώνει πιστός ετοιμάζεται για απιστία.
Κυριάκο το νου σου.

Υ.Γ.7: Τη θυμάστε τη Στέλλα Μπεζεντάκου; Αυτή μωρέ που τραγουδούσε στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο Μουσικής, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, το «Θέλεις τραλαλά, θέλω τραλαλό, θέλεις γλυφιτζούρι, χωνάκι παγωτό».

Ε, αυτή λοιπόν, η τριμέγιστη αοιδός μας είπε πως αφού έδινε 18 χρόνια συνεντεύξεις (όχι πάντως για τον εξπρεσιονισμό ή τον Ιονέσκο), μπορεί τώρα να γίνει και παρουσιάστρια. Έχει το βιογραφικό. Πώς το λένε ρε παιδί μου; Έχει την αποτυχία από γεννησιμιού της.

Όχι, εγώ ως ανάγωγος, την καταβαίνω, απλώς θέλω να της πω πως και εγώ 20 χρόνια και βάλε πάω στα μπουζούκια, αλλά μπουζούκι δεν έχω μάθει ακόμα.

Εδώ στην Ελλάδα, ρε συ, είναι αυτή η μανία που όταν αρχίζει και ξεβρακώνεται η γυναίκα θέλει οπωσδήποτε και να τραγουδάει;

Υ.Γ.8: Δέκα χασικλήδες προσπαθούν στην Καλαμάτα να στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι επτά μέρες κλεισμένοι σ’ ένα δωμάτιο μόλις κατάφεραν να βάλουν μια μπάλα σε ένα κλαδί, αλλά άνοιξε την πόρτα του σπιτιού η μάνα του ενός και τους λέει: «Τι κάνετε ρε άχρηστοι; Στολίζετε την ακακία;;». Και πετιέται ένας χασικλής εκ των δέκα και λέει: «Μαλάκες, γι’ αυτό σπάνε τα στολίδια τόσες μέρες. Τα βάζουμε σε λάθος κλαδιά». Α ρε μάνα, πάντα δίνεις λύσεις!!!

Keywords
χονγκ κονγκ, βαγγέλης μαρινάκης, καλαματα, ιεκ, fake, news, σαμαρας, λοβερδος, ΠΑΣΟΚ, εκλογες, ελλαδα, βουλη, καμμενος, τσιπρας, συριζα, μπαμ, Χριστούγεννα, νέα, νεα δημοκρατια, μαρινακης, πειραιας, ολυμπιακος, καιρος, καρατζαφερης, ηρωδειο, παγωτο, Αντωνης Σαμαρας, βιογραφικο, εφημεριδα δημοκρατια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, φορολογικη δηλωση 2011, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, ψωμι συνταγη, εκλογες 2012, το πουλακι τσιου, αστυνομικο τμημα, κοινωνια, μπακλαβας, χριστουγεννιατικα, βιντεο, το θεμα, γυναικα, θεμα, ιεκ, νωε, πειραιως, ψωμι, news, αδωνις, αεροδρομιο, αοιδος, απιστια, αστεια, βαγγέλης μαρινάκης, βοηθεια, γινει, γινεται, γλυφαδα, γλωσσα, γονεις, γραφεια, δεντρο, δευτερα, δηλωση, εγινε, εγγραφα, ευκαιρια, ειπε, υπαρχει, ενημερωση, επτα, εφημεριδα, ιδια, κυβερνηση, κυρια, κι αλλο, κιλα, κομμα, λαθος, λογια, λορενς, μαυρο, μαμα, ματι, μαφια, μεγαρο μουσικης, μητσοτακης, μπαμ, μπουζουκι, μπορεις, παντα, οπωσδηποτε, ορχεις, παιδι, παιδια, παμε, πλημμυρα, πορτα, ρολο, σαουδικη αραβια, σηκωσε το, τμημα, φυσικα, φορολογικη, φταιει, φορα, χονγκ κονγκ, αυλη, δωματιο, fake, χωρα, υπουργειο, κακος, κλεφτες, κυριακου, μεινει, μπουζουκια, ποδια, τραλαλα, θελω να, υλικο, νυχι
Τυχαία Θέματα