Προβλήματα στην Αττική από την έντονη βροχόπτωση (εικόνες)

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών από ασανσέρ έχει δεχθεί η πυροσβεστική από νωρίς το πρωί του Σαββάτου.Έκλεισε για λίγο η οδός Πειραιώς

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, συνθέτουν το γενικό σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Αττική, έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν στα Πετράλωνα, στο Παλαιό Φάληρο, την Καλλιθέα και το Νέο Ηράκλειο.

Την

ίδια ώρα πολλά προβλήματα σημειώθηκαν και στους δρόμους της πόλης με την οδό Πειραιώς για λίγη ώρα να κλείνει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τη δυνατή βροχή, στο ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Από την Τροχαία είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στα τμήμα από την Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, ενώ πλέον ο δρόμος δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία.

Η Πειραιώς λίγο πριν τη διακοπή της κυκλοφορίας

Νωρίτερα η Πυροσβεστική δέχτηκε περίπου 15 κλήσεις για απεγκλωβισμούς ατόμων από ασανσέρ, στις περιοχές Φαλήρου και Καλλιθέας, λόγω διακοπής ρεύματος, αλλά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Επίσης τα συνεργεία της Πυροσβεστικής χρειάστηκε να επέμβουν και σε πέντε περιστατικά στην Αττική, για κοπές δένδρων που έπεσαν και για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια.

Η οδός Πειραιώς
Keywords
Τυχαία Θέματα