Πλαστό πιστοποιητικό γέννησης του Μπάρακ Ομπάμα «βγάζει στη φόρα» ο αδελφός του Μαλίκ (εικόνες)

Το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, που δημοσιεύτηκε από τον Μαλίκ, δείχνει ότι ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, δε γεννήθηκε στη Χαβάη αλλά στην ΚένυαΕίναι γνωστή η αντιπάθεια προς το πρόσωπο του αδελφού του πρώην πλανητάρχη

«Τώρα που ο αδερφός μου δεν είναι πλέον Πρόεδρος, είμαι ελεύθερος να εκφράσω την υποστήριξή μου στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ», γράφει στο twitter , ο ετεροθαλής αδερφός του πρώην

Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, Μάλικ.

I stopped being the first brother of the United States and became Thot Patrol General for President Trump. God is Great!

— Malik Obama (@ObamaMalik) 8 Μαρτίου 2017

Ο Μαλίκ πόσταρε στο λογαριασμό του στο twitter, αυτό που σύμφωνα με τα λεγόμενά του είναι το πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του αδερφού του. Σε αυτό αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Μομπάσα της Κένυας και όχι η Χαβάη.

Surely. What’s this? pic.twitter.com/jaczNXTIv0

— Malik Obama (@ObamaMalik) 9 Μαρτίου 2017

Το φερόμενο ως πρωτότυπο πιστοποιητικό μάλιστα, φέρει τη σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου «Coast Province» στην πόλη της Μομπάσα.

Το έγγραφο αυτό όπως όλα δείχνουν είναι παραποιημένο.

Το 2011 ο Λευκός Οίκος έδωσε στην δημοσιότητα το πραγματικό πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα, που αποδεικνύει πως γεννήθηκε στις ΗΠΑ.

Ο Μαλίκ Ομπάμα είχε εκφράσει την υποστήριξή του στον μεγιστάνα Τραμπ και προεκλογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα