Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας

O ∆ιοικητής του Γενικού Νοσοκοµείου Λακωνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης προκηρύσσει την πλήρωση των κάτωθι επί θητεία θέσεων ειδικευµένων ιατρών του κλάδου Ε.ΣΥ στο βαθµό του Επιµελητή Β΄ και Επιµελητή Α΄ αντίστοιχα.

Για το Γενικό Νοσοκοµείο Λακωνίας ( Ν.Μ. Σπάρτης ) :

• Μία ( 1 ) Θέση ειδικευµένου ιατρού, ειδικότητας Καρδιολογίας στον εισαγωγικό βαθµό Επιµελητή Β΄

• Μία ( 1 ) Θέση ειδικευµένου ιατρού, ειδικότητας Παιδιατρικής στον εισαγωγικό βαθµό Επιµελητή Α΄

Η Αίτηση-∆ήλωση µε όλα τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην Γραµµατεία της Νοσηλευτικής Μονάδας Σπάρτης, του

Γενικού Νοσοκοµείου Λακωνίας, εις τριπλούν µέσα σε προθεσµία είκοσι (20) ηµερών, ήτοι από 24 Ιουλίου 2017 µέχρι και 14 Αυγούστου 2017, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Όλα τα δικαιολογητικά θα συρράπτονται και θα φέρουν αρίθµηση κατά αύξουσα αριθµητική σειρά της οποίας θα γίνεται αναφορά στην αίτηση – δήλωση (π.χ. αστυνοµική ταυτότητα σελ. 25)

Αιτήσεις – ∆ηλώσεις που υποβάλλονται µετά την λήξη της προθεσµίας δεν γίνονται δεκτές.

Αιτήσεις – ∆ηλώσεις µαζί µε τα δικαιολογητικά µπορούν να υποβληθούν και ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή ή µε εταιρεία ταχυµεταφοράς µέσα στην ανωτέρω ορισθείσα προθεσµία. Για τις αιτήσεις αυτές η ηµεροµηνία υποβολής προκύπτει είτε από την σφραγίδα του ταχυδροµείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυµεταφοράς. (Ταχ. ∆/νση: Γ.Ν. Λακωνίας -Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης – Σπάρτη – Λακωνίας ΤΚ 23100) .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι/ες θα µπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2731093376 και 2731093358, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες ( κ Ελ. Κωνσταντοπούλου και κ. Μ.Μέµιτσα).

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα