Προσλήψεις 18 ατόμων στον Δήμο Σαρωνικού

Η Ανώνυµη ∆ηµοτική Μονοµετοχική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού, ύστερα από την 34/2017 απόφαση του ∆ιοικητικού της Συµβουλίου ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (∆ίµηνης ∆ιάρκειας), συνολικού αριθµού δεκαοκτώ (18) ατόµων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών της, για τις εξής ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

14 ΥΕ Πωλητές Κρύου Φαγητού 4 ΥΕ Υπάλληλοι αναψυκτηρίου (λαντζιέρηδες)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι

ενδιαφερόµενοι µαζί µε την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνοµικής ταυτότητας.Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του άρθρου 169 παρ. 2 του Ν.3584/07.Υπεύθυνη ∆ήλωση για τον χρονικό περιορισµό του δωδεκαµήνου όπως ορίζεται στην παρ. 2 του άρθρου 41 του Ν.4325/15 που αντικαθιστά την παρ. 1 του άρθρου 206 του Ν.3584/2007.Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.Πιστοποιητικό υγείας.ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Ανώνυµης ∆ηµοτικής Μονοµετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού (∆/νση Λ. Αθηνών & Ρήγα Φεραίου, τηλ. 2299320351) και αρµόδια για την παραλαβή των αιτήσεων είναι η κ. Συρίγα Σοφία κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους εντός προθεσµίας επτά (7) εργάσιµων ηµερών από την εποµένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων της Ανώνυµης ∆ηµοτικής Μονοµετοχικής Κατασκευαστικής Εταιρείας Σαρωνικού, δηλαδή µέχρι 21/07/2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα